o korwa, już dwa lata i jeden tydzien tutaj siedze
ja kiedys kupowalam cos tam w sklepie i zauwazylam te farum i sobi wchodzilam i patrzylam co ludziska pisza i po kilu miesiacach sie zarejestrowalam. nie chcialo mi sie rejestrowac czy cos, ale w koncu sie zmusilam. pamietam byl jakis hagemon88 czy cos. byl dosc smiszny jak twoj stary.
hegemon88, od czasu do czasu sie uaktywnia w kilku tematach

ale to nie co kiedys. kiedys byl dosyc "aktywny" i jechal po bezbronnych nastolatkach i tr00 metalach ,bo sam byl takze tr00.
ano zal, zal

Nie oryginalnie , poprostu trafiłem przez strone rockmetalshop
a ja trafiłem chyba po pijaku, bo za chuja nie pamiętam, jak to było
jankier, szacun hahaha

rozwaliles mnie

Książę napisał(a):no ale korwa rozwin po co tu wbiłeś, cos cie przyciągnęło,
Twój smród
Valhalla napisał(a):jankier, szacun hahaha
rozwaliles mnie 
Czym kurwa , granatem?!
ShaunMorgan1396 napisał(a):Twój smród
kolejny gruby pojazd...
ShaunMorgan1396 napisał(a):Valhalla napisał(a):jankier, szacun hahaha
rozwaliles mnie 
Czym kurwa , granatem?!
a to to już nie wiem czym miało w zamierzeniu autora

To nie miał być pojazd , tylko bk . A jeśli o ten granat... dobrzee nie rozumiesz
po raz pierwszy i ostatni dam ci rade po dobroci - nie rob z siebie idioty : - )
i tak już nim byłem odrazu po rejestracji . I tak będe napierdalany wiązankami , więc co mam do roboty , po trolluje troche . Chyba że ktoś przestanie mnie traktowac jak maoletnią znajde , ktorej chce się krzyknąć "wypierdalaj"
Ja rozumiem, że młody jesteś i w związku z tym czasem gadasz głupoty, ale nie podnoś tego do rangi życiowej filozofii. Bo jak mi się któregoś dnia sprzykrzysz, to polecisz, na czym wcale mi nie zależy, bo bywasz nawet zabawny z tym swoim dziecięcym buntem.
A jeśli przestaniesz pisać jak "małoletnia znajda", to może też ktoś zacznie Cię inaczej traktować. Pzdr.