e tam,chciałbym z toba pogadac
nie umawiam sie na randki z chłopakami - sorry
ale ja nie chce umówić sie na randke
Po pierwsze skasuj to zdjęcie i nie przeginaj pały. Po drugie ja sie swojego rodzeństwa nie wstydzę jak co nie którzy.
A o ruchanku pogadamy jak zaliczysz coś więcej a nie swą prawice.
Axel napisał(a):Po pierwsze skasuj to zdjęcie i nie przeginaj pały. Po drugie ja sie swojego rodzeństwa nie wstydzę jak co nie którzy.
A o ruchanku pogadamy jak zaliczysz coś więcej a nie swą prawice.
riposta w twoim stylu: wypierdalaj
nie no kamil jaki jest kozak
ty, kamil, jak jesteś taki konkret to weź może swojego brata który niejednokrotnie mi juz mówił że jak mam problem to żebym uważał, i ustawmy się w połowie drogi.
zgadzam się na was dwóch kontra ja sam.
co wy na to? zero kozaczenia z mojej strony, uczciwa propozycja
nie bije niepełnosprtytnych.
Ahahahaha! Uważajcie bo zaraz zacznie pierdolić coś o nietykalności cielesnej. Uczeń Kiela normalnie.
Batman Forever napisał(a):nie bije niepełnosprtytnych.
Przestań pierdolić kamil tylko sie pytam czy jesteś gotów się ustawić i powtórzyć którekolwiek z napisanych przez siebie zdań w twarz. Jak uważasz że ja sam na ciebie i brata to za mało to możemy pójść jeden na jednego. Albo jak uważasz że ja jestem niepełnosprytny i sam na ciebie to za mało, to mogę sobie wziąć kogoś do pomocy, ja naprawdę jestem otwarty na opcje. Porozmawiajmy o sprawie poważnie, widzisz kamil że nie obrażam cię i chce dogadać się na serio w temacie konfrontacji.
Mamusia powiedziała, ze w Internecie grasuje dużo pedofilii i nie pozwala mi sie spotykać z obcymi.
aha.
zatem właśnie w taki sposób będziesz traktowany.
1,1 vomitora synek.
zatem ty bedziesz rzekomym pedofilem.
ty nie istniejesz, wypierdalaj