Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jak trafiłes na to korwa forum?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
e tam,chciałbym z toba pogadac
nie umawiam sie na randki z chłopakami - sorry
ale ja nie chce umówić sie na randke
Po pierwsze skasuj to zdjęcie i nie przeginaj pały. Po drugie ja sie swojego rodzeństwa nie wstydzę jak co nie którzy.
A o ruchanku pogadamy jak zaliczysz coś więcej a nie swą prawice.
Axel napisał(a):Po pierwsze skasuj to zdjęcie i nie przeginaj pały. Po drugie ja sie swojego rodzeństwa nie wstydzę jak co nie którzy.
A o ruchanku pogadamy jak zaliczysz coś więcej a nie swą prawice.

riposta w twoim stylu: wypierdalaj
Usuń tamto zdjęcie.
hahaha
nie no kamil jaki jest kozak

ty, kamil, jak jesteś taki konkret to weź może swojego brata który niejednokrotnie mi juz mówił że jak mam problem to żebym uważał, i ustawmy się w połowie drogi.

zgadzam się na was dwóch kontra ja sam.

co wy na to? zero kozaczenia z mojej strony, uczciwa propozycja
nie bije niepełnosprtytnych.
Ahahahaha! Uważajcie bo zaraz zacznie pierdolić coś o nietykalności cielesnej. Uczeń Kiela normalnie.
Batman Forever napisał(a):nie bije niepełnosprtytnych.
Przestań pierdolić kamil tylko sie pytam czy jesteś gotów się ustawić i powtórzyć którekolwiek z napisanych przez siebie zdań w twarz. Jak uważasz że ja sam na ciebie i brata to za mało to możemy pójść jeden na jednego. Albo jak uważasz że ja jestem niepełnosprytny i sam na ciebie to za mało, to mogę sobie wziąć kogoś do pomocy, ja naprawdę jestem otwarty na opcje. Porozmawiajmy o sprawie poważnie, widzisz kamil że nie obrażam cię i chce dogadać się na serio w temacie konfrontacji.
Mamusia powiedziała, ze w Internecie grasuje dużo pedofilii i nie pozwala mi sie spotykać z obcymi.
aha.
zatem właśnie w taki sposób będziesz traktowany.
1,1 vomitora synek.
zatem ty bedziesz rzekomym pedofilem.
ty nie istniejesz, wypierdalaj
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23