ja tam w szachy grac nie umiem
ja wiem jak jaka figura jeździ. byłem ciekaw czy kamil się stawi
jankier napisał(a):a myślałem, że se pogram z kimś. a tak btw, ma ktoś orginała fallout tacticts? ponapierdalałabym przez sieć
ja mam,ale pożyczyłem
to co książe kiedy partyjka ?
pozwalam ci grac z twoją starą
jak tylko wyprowadzę twoją na spacer. tylko za cholerę nie wiem gdzie położyłem smycz.
najpierw kamil rozpierdoli wszystkich w szachy, a potem w makao
axel, znalazłeś fallouta? trza się zmówić, bo na gamespy arcade bida jak zawsze
Znalazłem ale dziś nie instaluje, jutro pierdykne. Na gamespy chujnie się grało, przynajmniej pamiętam jakieś chujne rozgrywki.
tam najłatwiej się zgadać z kimś jeszcze. mało kto gra przez ten shit. trzeba się tylko umówić czyj komp będzie serwerem
Witam, trafiłam na to foro po tym jak kolegał przesłał mi linka na gadu, że udziela się tutaj mój idol, mój Misio, moja jasna słowiańska gwiazdeczka na lewackim niebie, czyli nie kto inny jak

KELTHUZ

. Gdzie on tam i ja.
Co słychać u tego zjeba? Dużo wody upłyneło od kiedy groził mi na myspasie że naśle na mnie stado wojów... Dalej zakłada 48904908423 kapel w których jest jedynym członkiem?
hahaha masz plusik na wstępie
A dziękuje

Ale nie czas na pochwały, czas na oranie !
jak sie okaże jeszcze że masz warunki fizyczne, to miłość nieunikniona.
Poka foto.
Cytat:Co słychać u tego zjeba? Dużo wody upłyneło od kiedy groził mi na myspasie że naśle na mnie stado wojów... Dalej zakłada 48904908423 kapel w których jest jedynym członkiem?
+5 Wejście smoka wręcz

Lubie takie dzieczyny