Leila napisał(a):Co słychać u tego zjeba? Dużo wody upłyneło od kiedy groził mi na myspasie że naśle na mnie stado wojów... Dalej zakłada 48904908423 kapel w których jest jedynym członkiem?
Wypierdalaj pozerska kurwo. Radzę przeczytać wywiad i modlić sie o szybką smierć
Rados, a jak wam się z Tomkiem układa? Zamieszkaliście w końcu razem?
to już nie jest z wojtkiem?
Ilu on tych facetów już miał?
Książę napisał(a):jak sie okaże jeszcze że masz warunki fizyczne, to miłość nieunikniona.
Poka foto.
Ja zamieszcze tutaj foto, a Kelthuz wprowadzi je w jakiejś trv bazie danych i pedały w sandałach będą mnie szukać po całej Polsce

. A potem będą ganiali po mieście z toporem w ręku, i co ja wtedy biedna poczne? Samego Kelthuza się nie boje, wszak jego postać szczelnie opaltulają mroczne szaty, które zakrywają przed światem jego wątłe ciało.
Axel napisał(a):+5 Wejście smoka wręcz Lubie takie dzieczyny
A właśnie mi się wydaje że wejście było nędzne, ale skoro uważasz że wyszło elegancko to piona
nowa laska Keltuza napisał(a):Wypierdalaj pozerska kurwo. Radzę przeczytać wywiad i modlić sie o szybką smierć
Jej i po co od razu te wulgaryzmy, ja się tylko chciałam dowiedzieć co u Tomka, czy cieszy się zdrowiem, czy u rodziny wszystko w porządku, czy słowiański wiatr wygwizduje pradawną historię ojców naszych a tu od razu atak. A wywiad naturalnie przeczytałam i nie omieszkam go nie skomentować, ale to później.
Cytat:Rados, a jak wam się z Tomkiem układa? Zamieszkaliście w końcu razem?
Cytat:to już nie jest z wojtkiem?
Cytat:Ilu on tych facetów już miał?
To działa tak - jak jakiś facet mu się podoba, to go wyrywa na zespół i nie ważne jak chujowo gra, może zostać jego członkiem. Jak miłość wygasa to kapela się rozpada, żeby Kel nie był blisko tego który zranił mu serce

No i macie wytłumaczenie skąd się wzieło tyle kapel.
Leila napisał(a):Ja zamieszcze tutaj foto, a Kelthuz wprowadzi je w jakiejś trv bazie danych i pedały w sandałach będą mnie szukać po całej Polsce
Story of my life.
Zawsze możesz wysłać fotkę mi na pm.
Axel napisał(a):Cytat:Co słychać u tego zjeba? Dużo wody upłyneło od kiedy groził mi na myspasie że naśle na mnie stado wojów... Dalej zakłada 48904908423 kapel w których jest jedynym członkiem?
+5 Wejście smoka wręcz
Lubie takie dzieczyny 
nie, ty lubisz psy - już nie pamiętasz ? twoja suczka juz ci wiecej nie da...
tak aquel...
najpierw grzeczny spacer...
potem delikatne zbliżenie...
a na koniec bierzesz go o tylca...
tak więc jestes zoofilem numero uno na tym forum...
ja pierdole batman wypierdalaj
on mu normalnie psa zazdrości
ale oba jak sie stara mu dopierdolic, po profilach an gronie czy tam NK się kręci,dwoi sie i troi
ani NK,ani grono - to po prostu randki.wp i konto samotny axel szuka ładnej suczki
~Rene~ napisał(a):on mu normalnie psa zazdrości
Sam ma jedynie robina biedak
Pieska pewnie też by chciał.