Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jak trafiłes na to korwa forum?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Wpierw zarejstrowałem się tutaj by dać informacje na temat mojej kapeli i raz na ruski rok coś utaj przeczytalem (np. opierdol kisla pod moim adresem ,ze powtórzyłem jego informacje :F). Potem zaczalem cześciej wchodzić, dowiedziałem się ,ze balzac jest z ciecha (w ten sposob nasza przyjaźń rozkwitła), a może bylo odwrotnie ,ze wszedłem utaj bo dowiedziałem się ,zę balzac tu siedzi. Już nie pamiętam. Bynajmniej nie jest to moje pierwsze forum i zauważam na nim podobny etap końcowy jakiemu podpadło, przezajebiste, nie do wyruchania forum Metalheart (aż kurwa łezka w oku sie kręci na wspomnieniu Baala ,Laser Holocausta i jego Morder, napinki z Karawana i paru innych zajebistych użytkowników).

Tutaj też jest zajebiście ,szkoda ,ze coraz bardziej to nijakie sie staje, ksiaże stracił forme, albo poprostu znudzily mi się już pojazdy w tej samej konwencji.
vomitor skasował mi bluzgatora i dlatego tak
najpierw trafiłem na sklep, a później na forum, z którego czerpałem info o zespołach, dzisiaj z nudów postanowiłem się zarejestrowaćWink
tak więc: Witam wszystkich i wasze stare również Smile
maladiec88 napisał(a):później na forum, z którego czerpałem info o zespołach

? Przeciez tu sie praktycznie ine rozmawia o muzyce. Coś sciemniasz
tu nie chodzi o to aby o muzie gadać, jakiś koleś załóżmy słucha heavy metalu, wpada do działu Heavy/Power/Thrash, widzi jakiś zespół którego nie zna, czyta że połowa forum się nad tym spuszcza, więc kupuje płytę bądź najpierw ściąga jakiś album, aby nie wtapiać kasy w ciemno. Później mamy dwie opcje:
1) koleś myśli sobie: "kurde jaki zajebisty zespół" i kupuje następne płyty
2)lub: kurde Ci kolesie co tego słuchają to jakaś banda chuja..
last.fm sobie załóż to ci nie bededzie żadne durne forum potrzebne :F
korwa zarówno to forum jak i last.fm to nieciekawa opcja jeśli chodzi o zagłebianie sie w metalu
czemu uważasz ,żę last.fm jest słabe jeśli chodzi o metal ?
no bo jest.
Jak Ci wyskakują w polecanych gorgoroty,bihajmoty ,emperor itd. Confusedhock:
bo trzeba głebiej poszukać poprostu
kiedyś zamawiałem sobie koszulkę "Kyuss - blues for the red sun", kliknąłem poźniej na odnosnik do forum.
Na forum rzucił mi się temat o takim zespole Morphine, to się zarejestrowalem i tak już tu zostalem.
Może i o muzyce się tak nie rozmawia, ale mimo wszystko na tym forum poznałem kilku zajebistych ziomkow coś wiedzących o muzie no i przez to również coś innego z muzyki.

No i odnalazłem mojego brata korwa
Sobota napisał(a):bo trzeba głebiej poszukać poprostu
hahaha,szukac akurat nie musze,ale jakcoś to mam metal-archives i thank listy w książeczkach
balzac napisał(a):No i odnalazłem mojego brata korwa

proste korwa
tak jak ghost
Nie pamiętam dokładnie, ale pewnie też przez.... sklep. No cóż Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23