Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zdjęcia dziewczyn
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Przestań, Uma Thurban z wyłupiastymi oczami może spierdalać od tej laleczki z podkulonym ogonem. To, ze obie maja fryzurki ala lata '30 nie jest jeszcze podstawą do ich porównywania
Cytat:[Obrazek: AlyssaMilano77.jpg]

Zaraz, chwila, moment, wróć. Ghost, co to za laska? Jest na maksa podobna do... mojej młodszej siostry Rolleyes (poza biustem raczej)
Cytat:Zaraz, chwila, moment, wróć. Ghost, co to za laska? Jest na maksa podobna do... mojej młodszej siostry Rolling Eyes (poza biustem raczej)

hahaha ;P niezły hardkor by był jak by to była twoja sis ;P
Książę napisał(a):Książę się zakochał
co to za kobieta? Wink
przypomina mi trochę żone dostawcy mojego internetu.

Cytat:ehe, w sumie źle się wyraziłem. To taki dojrzały klon mojej smarkatej siostrzyczki (16l.).

Ale kurde, rysy twarzy, cera, mimika, nawet fryzura- po prostu kalka Ale schiza.
w takim razie podaj mi jej numer Laughing
Axel napisał(a):
Cytat:Zaraz, chwila, moment, wróć. Ghost, co to za laska? Jest na maksa podobna do... mojej młodszej siostry Rolling Eyes (poza biustem raczej)

hahaha ;P niezły hardkor by był jak by to była twoja sis ;P
Hehe, w sumie źle się wyraziłem. To taki dojrzały klon mojej smarkatej siostrzyczki (16l.).

Ale kurde, rysy twarzy, cera, mimika, nawet fryzura- po prostu kalka Rolleyes Ale schiza.
warsadal napisał(a):
Cytat:[Obrazek: AlyssaMilano77.jpg]

Zaraz, chwila, moment, wróć. Ghost, co to za laska? Jest na maksa podobna do... mojej młodszej siostry Rolleyes (poza biustem raczej)

Alyssa Milano Big Grin Raczej to nie twoja siostra. Ale skoro powiadzasz, że bardzo podobna, to niezła laska musi być Wink
No i nici z ruchanka Evil or Very Mad
Hehe, nie no ja wiem, że to nie jest moja siostra Big Grin Zresztą pewne różnice by się na pewno znalazło, trudno od 16stolatki oczekiwać krągłości jakiejś słynnej modelki. Ale rzeczywiście, jak mówisz, niezła z niej laska. Dobra, koniec gadania o mojej siostrze, bo się nieswojo czuję Laughing a to zdjęcie chyba muszę zamienić na link, bo mnie zbytnio schizuje Laughing

EDiT: Balzac, lewaku, zapomnij ;>
No, gdyby miała więcej niż 16 lat, to możnaby było się zakręcić Big Grin Pozostawie Balzacowi wolną ręke, on zapewne gustuje w takich Surprised
Ghost_82 napisał(a):Pozostawie Balzacowi wolną ręke, on zapewne gustuje w takich
warsadal napisał(a):Balzac, lewaku, zapomnij ;>
ehh.... Crying or Very Sad Embarrassed

Surprised
Ghost_82 napisał(a):Pozostawie Balzacowi wolną ręke
on juz będzie wiedział co z tą ręką zrobić

Ghost_82 napisał(a):No, gdyby miała więcej niż 16 lat, to możnaby było się zakręcić
a tam, pierdolenie. Zawsze powtarzam - dla mnie to może mieć nawet 14 lat, byle młodo wyglądała
^ Jak chcesz się ciągać po sądach to proszę bardzo Smile
Zoltan, chyba słabo spałeś
Zoltan chce śpiewać gorzkie żale.

Zoltan zapomniał.

O, Zoltan sobie przypomniał:
Allelujaaaaa, aaaaaallleeeeeeeeluuuuujaaaaaaaaaaa.
Zoltana trzyma jeszcze wczorajszy alkohol czy odwieczna, dziwna frustracja? Wink