Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zdjęcia dziewczyn
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
The Stig napisał(a):hmmm... szkoda, bo ja wyrazam swoja opinie nie na podstawie doswiadczen czyteż bycia romantycznym. To są poprostu moja gusta. Tak jak jednym podobają sie cycki, tak mi podobają sie np. plecy czyteż nogi. Jakby nie bylo cycki to dwie kupki tłuszczu Tongue

Przyznaj sie lepiej, ze jestes gajem, a fote na ktorej jestes z dziewucha wrzuciles dla kamulflazu. Tudziez sam ja namalowales.
niestety, ani jedno ani drugie sie nie potwierdziło. Gejem nie jestem, a malować tym bardziej nie potrafie.
The Stig napisał(a):Tak jak jednym podobają sie cycki, tak mi podobają sie np. plecy czyteż nogi. Jakby nie bylo cycki to dwie kupki tłuszczu Tongue

powiem w ten sposoób: jeżeli plecy (bo nogi jestem w stanie zrozumieć jeszcze) bardziej Ci się podobają od piersi, to jesteś z leksza pierdolnięty.
Necroblood napisał(a):
The Stig napisał(a):Tak jak jednym podobają sie cycki, tak mi podobają sie np. plecy czyteż nogi. Jakby nie bylo cycki to dwie kupki tłuszczu Tongue

powiem w ten sposoób: jeżeli plecy (bo nogi jestem w stanie zrozumieć jeszcze) bardziej Ci się podobają od piersi, to jesteś z leksza pierdolnięty.

no widzisz... a skoro tobie bardziej podobają sie cycki od plecow to jestes bardziej pierdolniety. o to twój poziom wypowidzi - serdecznia gratuluje
widzisz, jest jeden zasadniczy błąd w Twojej ripoście. Każdy normalny facet woli piersi od pleców (w ogóle nie wiem co to za porównanie, ale chuj).
The Stig - znawca plecow.
The Stig napisał(a):Jakby nie bylo cycki to dwie kupki tłuszczu
O ja pierdolę.
Pedał.
Albo impotent.
A na pewno jeszcze nie dymał.
Albo nie widział cycków na żywca (oprócz piersi mamy podczas karmienia, chociaż na podstawie zgromadzonego materiału, jestem skłonny wysnuć hipotezę, że mamusia to go jednak piersią nie karmiła)
Otrząsnąwszy się z szoku, ze coś, co choćby minimalnie fizycznie przypomina mężczyznę mogło powiedzieć coś takiego, przechodzę w zwyczajowy tryb, czyli "wredny skurwiel mode on".

Słuchajcie, ja wiem dlaczego Stig woli plecy od cycków. Bo jak tylko podbija do jakiejś niuni i zaczyna bajerkę, to plecy (i to oddalające się) są tym co widzi w chwilę po otworzeniu ust. Zatem to taka jego fiksacja, reakcja obronna.
dobre Mr. Green
Necroblood napisał(a):widzisz, jest jeden zasadniczy błąd w Twojej ripoście. Każdy normalny facet woli piersi od pleców (w ogóle nie wiem co to za porównanie, ale chuj).

to jest tylko pierdolony stereotyp, którego nawet nie jestes w stanie zbadać.

poza tym jakbys sie dobrze przeczytał poprzedni post:

"Tak jak jednym podobają sie cycki, tak mi podobają sie np. plecy czyteż nogi."

To może wywnioskowałbyś, że plecy to nie wszystko. Tutaj wcale nie chodzi o porównnie cycków do wspomnianych pleców czy nawet nóg.

Książę napisał(a):
The Stig napisał(a):Jakby nie bylo cycki to dwie kupki tłuszczu
O ja pierdolę.
Pedał.
Albo impotent.
A na pewno jeszcze nie dymał.
Albo nie widział cycków na żywca (oprócz piersi mamy podczas karmienia, chociaż na podstawie zgromadzonego materiału, jestem skłonny wysnuć hipotezę, że mamusia to go jednak piersią nie karmiła)
Otrząsnąwszy się z szoku, ze coś, co choćby minimalnie fizycznie przypomina mężczyznę mogło powiedzieć coś takiego, przechodzę w zwyczajowy tryb, czyli "wredny skurwiel mode on".

O ja pierdolę pedał, impotent i do tego jeszcze WIELKI znaffca biologii. Szkoda, że poza bluzgami nie potrafisz napisac niczego madrego i sensownego. Powoli zastanawiam sie czy ma sens gadac z tobą na jaki kolwiek temat. Bo nawet nie potrafisz odczytac najprostszej ironi.
The Stig napisał(a):bo... cycki to nie wszystko

ale wszystko to cycki Tongue
Kurwa,stig,ja rozumiem,ze facetowi mogą sie podobać kobiece nogi , tyłki i rzecz jasna cycki,ale kurwa twoja mać - PLECY??? Rolleyes
Stiguś, po co to pierniczenie o ironii? Przecież nie ironizowałeś kffiatku, oboje to wiemy.
A tak btw, to coś mi się wydaje, że chcesz po prostu wyrywać dupki na model "czuły i romantyczny". Chyba zgadłam, no nie?
The Stig napisał(a):i do tego jeszcze WIELKI znaffca biologii
a skąd ci sie ta biologia wzięła tępaku?

The Stig napisał(a):Szkoda, że poza bluzgami nie potrafisz napisac niczego madrego i sensownego
widzisz, ale rożnica między nami polega na tym, że potrafię chociaż napisac składnie wiązkę bluzgów, a po twoich wypowiedziach widać tylko nadludzki wysiłek. I nic poza tym.

The Stig napisał(a):Bo nawet nie potrafisz odczytac najprostszej ironi.
w twoim wykonaniu na pewno, bo nie umiesz najprostszej skonstruować. Z reszta nazywanie czegokolwiek co się napisze ironią tuż po tym jak zostanie zjechane świadczy o tym, że jesteś niepełnosprytny umysłowo. Wracaj do wyręczania muła ojca na polu.
R_amze_S napisał(a):Kurwa,stig,ja rozumiem,ze facetowi mogą sie podobać kobiece nogi , tyłki i rzecz jasna cycki,ale kurwa twoja mać - PLECY??? Rolleyes

sorry ze sie powtarzam: jakbys dobrze przeczytał poprzedni post:

"szkoda, bo ja wyrazam swoja opinie nie na podstawie doswiadczen czyteż bycia romantycznym. To są poprostu moja gusta.Tak jak jednym podobają sie cycki, tak mi podobają sie np. plecy czyteż nogi."

To może wywnioskowałbyś, że plecy to nie wszystko. Tutaj wcale nie chodzi o porównnie cycków do wspomnianych pleców czy nawet nóg. Tylko o prawo do piasadania swojego zdania.

Rene - uwierz mi ze tu nie ma kogo podrywać...
heh ale sobie temacik rozkręciliście Laughing