Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zdjęcia dziewczyn
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Rozumiem ,że wolisz te w powłuczystych czarnych sukniach ślubnych w 30 stopniach C ?

;]
Z tego co pamiętam to pisałem że to zupełnie nie wchodzi w grę , chyba pisałem to nawet ze dwa razy ... Niektóre dziewczyny jeżdżące na deskach ubierają się całkiem spoko , ale szerokie spodnie , koszulki typu sukienka i czapki new ery zostawił bym chłopakom z Warszawy ...
^ wg mnei taki strój specjalnie nie oszpeca ,a moze dodac luzu dziewczynie.

No chyba ,ze mowisz o jakiejs hardocorowych odmianach , ja mialem na myśli normalne luźniejsze skejtowsie ciuchy (ktore sa luzne po to by sie latwiej na desce czy innym talatajstwie jeździło, krok przy kolanach raczej to by utrudnił)
Sobota napisał(a):(ktore sa luzne po to by sie latwiej na desce czy innym talatajstwie jeździło, krok przy kolanach raczej to by utrudnił)
Odsyłam do dwóch ludzi :
-Wade Des'Armo ( krok w kolanach to stanowczo za mało powiedziane )
-Correy Duffel ( takich rajtuzków nie powstydził by się najmocniejszy thrasher lat 80 ! )

Sobota napisał(a):ja mialem na myśli normalne luźniejsze skejtowsie ciuchy
No ja jednak wole wąskie spodnie u dziewczyn ( obecna moda na rury jak najbardziej mi odpowiada ) no i deskorolkowe koszulki czy inne ubrania często są produkowane nie patrząc na to czy będzie je nosić dziewczyna i często dziewczyny strasznie w nich wyglądają ...
Fajna ta skejterka. Nie ma co rozważać na temat ubrania, co innego bez ubrania Surprised
balzac napisał(a):Fajna ta skejterka. Nie ma co rozważać na temat ubrania, co innego bez ubrania Surprised

ziomek 16. w dzieciach robisz?
XdkyX napisał(a):ziomek 16. w dzieciach robisz?
Jeśli 16 skończone to w sumie nie takie dziecko. Zresztą oceniam walory wizualne.
XdkyX napisał(a):
balzac napisał(a):Fajna ta skejterka. Nie ma co rozważać na temat ubrania, co innego bez ubrania Surprised

ziomek 16. w dzieciach robisz?

wiem ze poniekad chcesz mi tez dojebac
ale narazie o tym nie mowie, dopoki nie wrzucisz smieha i iszwary Big Grin
16 lat, korwa, panowie, o co ten krzyk? Dla mnie to może miec nawet 14 lat byle młodo wyglądała.
ksiaze wez mi dojeb
Książę napisał(a):Dla mnie to może miec nawet 14 lat byle młodo wyglądała.
trudno żeby w wieku 14 lat wyglądała staro ...
I nie zostawiaj roweru przy otwartej lodówce bo się spocisz
tararara !!
Pedofile !!! Surprised Wstydzilibyście się Big Grin