Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zdjęcia dziewczyn
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ghost_82 napisał(a):Dawaj, dawaj Laughing Nie wstydź się, chyba nie masz czego Surprised
Zapewniam, ze nie mam nic, czego nie widziales. Laughing

Ghost_82 napisał(a):Nie czaisz kultu Surprised
na cale szczescie, nie musze Surprised
Valhalla napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Dawaj, dawaj Laughing Nie wstydź się, chyba nie masz czego Surprised
Zapewniam, ze nie mam nic, czego nie widziales. Laughing

No, akurat Ciebie nie widziałem Surprised Więc jak będzie Angry Tylko się nie wykręcaj Big Grin
Ghost_82 napisał(a):Kolejna porcja Big Grin

[Obrazek: macy_sky_129.jpg]

już kocham
Ghost_82 napisał(a):No, akurat Ciebie nie widziałem Surprised
Nic nie tracisz (; hehehehe
Pozwól, że sam to ocenie Big Grin
jak taki ciekawy jestes to sie pakuj w pociag i sobie przyjedz obejrzec ;P
Nie ma sprawy Big Grin Teraz jestem na chorobowym więc moge wpaśc w każdej chwili Big Grin To kiedy robimy pokazik Wink
rzuc terminem ;]
Ja jestem gotów o każdej porze Big Grin Wszystko zalezy od Ciebie Surprised
bylem dzisiaj z moimi dwiema pocieszkami w kielcach na eliminacjach do miss nastolatek i miss polski
jakie jaja byly, to dawno sie tak nie usmialem

polowa lasek ogolnie dosc kobylasta, bylo pare rozowych idiotek platynowy blond z otynkowaniem na ryju, jedna miala rozowy beret <ok>
inna z kolei takie solarium ze bylo czuc spalenizne
byly ze dwie miss oswiecimia
jedna laska miala wzrost modelki - 189 cm, ale co z tego skoro dupsko jak dwa zlewy
cale szczescie bylo tez sporo ladnych, z czego tak ze 4-5 slicznych

mlodsza z moich podopiecznych zapomniala wziac z domu kostiumu kapielowego i w efekcie nie wystartowala, chociaz na miss nastolatek startowalo niecale 50 dziewczyn, i z tego co wiedzialem ona niszczyla je wszystkie samymi swoimi nogami
no ale coz, skleroza
Gdzie foty?!
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):(...)
Jebany sutener
zazdroscisz co
proste
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):bylem dzisiaj z moimi dwiema pocieszkami w kielcach na eliminacjach do miss nastolatek i miss polski
jakie jaja byly, to dawno sie tak nie usmialem

polowa lasek ogolnie dosc kobylasta, bylo pare rozowych idiotek platynowy blond z otynkowaniem na ryju, jedna miala rozowy beret <ok>
inna z kolei takie solarium ze bylo czuc spalenizne
byly ze dwie miss oswiecimia
jedna laska miala wzrost modelki - 189 cm, ale co z tego skoro dupsko jak dwa zlewy
cale szczescie bylo tez sporo ladnych, z czego tak ze 4-5 slicznych

mlodsza z moich podopiecznych zapomniala wziac z domu kostiumu kapielowego i w efekcie nie wystartowala, chociaz na miss nastolatek startowalo niecale 50 dziewczyn, i z tego co wiedzialem ona niszczyla je wszystkie samymi swoimi nogami
no ale coz, skleroza

te a tego mena jednej z danii nie bylo w roli bodygłarda?