Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zdjęcia dziewczyn
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
no co zrobisz.. Crying or Very Sad
Ma zeza i jest paskudna
onaniści powrócili...
Widze że są tutaj ludzie, który odwracają wzrok z obrzydzeniem, jak tylko widzą zdjęcie dziewczyny w internecie, w końcu ich oglądanie musi oznaczać automatycznie masturbację.

Na bank nie masz dziewczyny
Może są pedałami i wola zdjęcia chłopców?

A miss polonia jest chujowa jak zwykle.
El Guaje napisał(a):Na bank nie masz dziewczyny

megapudło stary. mieszkam nawet z nią. a teraz standardowo wypierdalaj
Hahahahaha no łał, mam ci zazdrościć? Zreszta nie wydaje mi się, żebyśmy sie bawili w dzieciństwie w jednej piaskownicy, więc się ode mnie odpierdol
El Guaje napisał(a):Hahahahaha no łał, mam ci zazdrościć?

generalnie nie masz czego. twierdziłeś o mnie coś zupełnie przeciwnego, a ja wyprowadziłem cię z błedu

Cytat:Zreszta nie wydaje mi się, żebyśmy sie bawili w dzieciństwie w jednej piaskownicy

napewno nie. nie przypominam sobie żeby jeszcze ktoś latał ze skargami do przedszkolanki lub swojej starej.

Cytat:więc się ode mnie odpierdol

przypomnij se, kto zaczął
Może właśnie nie może skończyć bo mu zdjęć brakuje?
Cytat:generalnie nie masz czego

Hahahahahaha FAIL
o co ci kurwa chodzi? bo jakoś nie bardzo idzie cię zrozumieć
Powiedzialeś, że masz dziewczynę, ja się zapytałem czy mam ci zazdrościć, a ty że nie mam czego

Rozumiesz już, czy mam ci to na grafie rozrysować?
Nie masz czego. Na co pedałowi dziewczyna?
El Guaje napisał(a):Powiedzialeś, że masz dziewczynę, ja się zapytałem czy mam ci zazdrościć, a ty że nie mam czego

Rozumiesz już, czy mam ci to na grafie rozrysować?

no właśnie... z kontekstu jasno wynika, że chodzi o czynność mieszkania z kimś, a nie o osobę. poza tym napisałem "czego", nie "kogo". jesteś tępy niczym kowalski młot. nie masz tu czego szukać. wypierdalaj x6
[Obrazek: l_2f9959cd5cc37975b5923bcdfd409c11.jpg]

[Obrazek: mwpk61h9.jpg]

[Obrazek: A-Fine-Frenzy-v07.jpg]

Alison Sudol

wg mnie piękna.