Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zdjęcia dziewczyn
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W sumie, patrząc tak na teorię pleców, to może chodziło o to miejsce, gdzie kończą swą szlachetną nazwę, a nie np. o łopatki. Big Grin
uważaj Prisco, bo Cie wyzwa od Geja badz lesbijki Wink

Poza tym gratuluje małego jubileuszu Smile
W tajemnicy powiem, że Prisca przyznała mi się do bycia gejem. Stuprocentowy z niej pedał - leci na facetow i nie może nic na to poradzić. I to co gorsza - tych męskich, tych "samców". Wyobraź sobie nawet, że grywa w tych związkach rolę "kobiecą"... god damn
The Stig napisał(a):uważaj Prisco, bo Cie wyzwa od Geja badz lesbijki Wink

ale przyznaj, że jeszcze nie ruchałeś.
musze to przekonsultować ze swoją partnerką Laughing
czyli work in progress... Tylko nie zakładaj tego gotyckiego badziewa Big Grin Albo załóż, będzie niezły hardkor.
Zoltan napisał(a):czyli work in progress... Tylko nie zakładaj tego gotyckiego badziewa Big Grin Albo załóż, będzie niezły hardkor.

miałem przekonsultowac czy w ogole co kolwiek napisac Laughing
ale chodziło o partnerkę z kursu tańca towarzyskiego? (stig podobno wymiata w czaczy)
Val, to moj 1000 dzien na forum, wiec:

[Obrazek: e7b347d109c46072med.jpg]
Acrid napisał(a):Val, to moj 1000 dzien na forum, wiec:
to o ktorej u mnie bedziesz?
btw. a co Ty mi pokazesz na moj 1000 dzien? to juz za 8 dni, wymysl cos mocnego haha Surprised
Valhalla napisał(a):btw. a co Ty mi pokazesz na moj 1000 dzien? to juz za 8 dni, wymysl cos mocnego

http://bodymodifications.net/picture/74917/
Hmm, to wy coś ten tego?
Zoltan szykuj plecy Big Grin dla Val Wink
Acrid to wcale nie bylo mocne Surprised kiszke odwalasz ostatnimi czasy Tongue
Stig nie kumam, ja tam niczych plecow ogladac nie zamierzam, tym bardziej Zoltana. Znam ciekawsze czesci ciala..
Widzisz Stig, ona jest normalna. Big Grin