Korwa ale ja o tym mówię człowieku. Mnie nie interesują zdjęcia kobiet które nie istnieją: jakichś tam gwiazd skądś tam na fotoszopie, albo tak jak powiedziałeś Azjatek czy jakichś bladzi z różowego kina. Nikt kto ruchał, nie powie mi że to co robi potentat tego tematu duch_osiem_dwa nie śmierdzi notorycznym onanizmem na kilometr.
Co innego zdjęcia koleżanek, znajomych, jakichś lasek co gdzieś są, które ktoś zna, czy jakieś dobrze zrobione akty i estetyczne zdjęcia prezentujące wysoki poziom.
Nie no, rozjebałeś mnie teraz.
Książę napisał(a):...
Aha. No to się zgadzamy. Przy czym ja nie mam też nic przeciwko jakimś fajnym aktorkom czy śpiewaczkom raz na jakiś czas. Byle nie anonimowe fotoszopy.
A mnie zdjęcia gwiazdek i podniecanie sie nimi nie interesuje, bo raz że te laski nie istnieją, a dwa: żyjemy w kraju o największym odsetku zajebistych towarów na świecie (może tylko w Wenezueli jest podobnie) więc wbijam w oglądanie fot z netu i jaranie się nimi podczas gdy można się zakochać na ulicy 4x dziennie.
Ale przecież nikt tu się nad tymi zdjeciami nie podnieca. Te które są godne uwagi, są tutaj wrzucane i tyle. W końcu po to ten temat jest. A tak ogólnie to się zgadzam z twą wypowiedzią.
nie wal konika to nie cecha katolika
Dla mnie wrzucanie zdjęć swoich znajomych do netu bez ich pozwolenia, w takim temacie by banda pajaców z forum się przy nich śliniła czy coś, jest w jakiś sposób brakiem szacunku.
No bez przesady... Normalne zdjęcia, w sensie nie w jakiś niedwuznacznych pozach i w ubraniu? Chyba nikt sobie nad nimi gruchy nie trzepie... Prawda? Ej, chłopaki?
Książę napisał(a):nie wal konika to nie cecha katolika
Mów sam za siebie.
Cytat:Dla mnie wrzucanie zdjęć swoich znajomych do netu bez ich pozwolenia, w takim temacie by banda pajaców z forum się przy nich śliniła czy coś, jest w jakiś sposób brakiem szacunku.
Jak najbardziej się z tym zgadzam.
O losie.
No widzisz, Książę, chyba lepiej przez pm coś tam sobie ewentualnie podesłać, nie chcę być oskarżany przez forumowych etyków o brak szacunku dla kobiet.
Wracajmy do fotoszopów, Azjatek i bohaterek filmów "The best cumshots- complition. Gold Version for collectors ".
Tu nie chodzi o brak szacunku dla kobiet. Ale jak ty byś sie czuł jakby ktos szastał twoimi zdjęciami po internecie bez twojej wiedzy. Nie wiem jak ty, ale ja bym sie wkurzył.
Ghost_82 napisał(a):Książę napisał(a):nie wal konika to nie cecha katolika
Mów sam za siebie.
no dobra to wal sobie tego konika i sie nie oburzaj, mnie nic do tego.
Ghost_82 napisał(a):Tu nie chodzi o brak szacunku dla kobiet. Ale jak ty byś sie czuł jakby ktos szastał twoimi zdjęciami po internecie bez twojej wiedzy. Nie wiem jak ty, ale ja bym sie wkurzył.
egzakli, dokładnie o to mi chodziło.
Ghost_82 napisał(a):Tu nie chodzi o brak szacunku dla kobiet. Ale jak ty byś sie czuł jakby ktos szastał twoimi zdjęciami po internecie bez twojej wiedzy. Nie wiem jak ty, ale ja bym sie wkurzył.
Jakby jakaś dziewczyna zamieściła moją fotę na forum jako obiektu potencjalnych westchnień- nie mam nic przeciwko, feel free. Ale eot, prowadzenie tej dyskusji mnie przerasta.
Dawno juz pisalem, że ten temat jest bez sensu. Skoro wam sie nie "podobają" fotki wyimaginowanych lasek to po chuj ten temat jeszcze żyje ? zamknąć, skasować, wydeletować i spokój ;P
a jesli ten temat ma działać na zasadzie fotek znajomych, tym bardziej nie widze sensu, bo na chuj mi wiedziec jak koleżanka franka wyglądała i jakie to ona znakomite cycki miała w LO.