Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zdjęcia dziewczyn
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Panie doktorze, niech się pan lepiej dwa razy zastanowi
ultrakuku.
[Obrazek: audrey_tautou.jpg]

najpiekniejsza ever...
Amelia?
konkretnie audrey tautou, alew amelii najlepsza i genialna!
Fajna była jako policjantka i prapraprapraprawnuczka Jezusa w filmie "Da Vinci Code".
Rzeczywiście, lepszą rolę miała w "Amelii", w "Da Vinci Code" wypadła trochę naiwnie, ale za to wizualnie bardzo fajnie.
Hallvard napisał(a):alew amelii najlepsza i genialna!
ogladalam ostatnio po raz enty w moim zyciu, cudny film ;P wdzieczna kobietka, nie ma co (:
[Obrazek: katy_by_the_sea_02_by_natashakristina.jpg]

[Obrazek: 7c7673447246136f.jpg]

[Obrazek: directed_bubble_II_by_sunkenrock.jpg]

[Obrazek: Jessica_2_by_davidapuzzophoto.jpg]
wszystkie średnie Crying or Very Sad
Książę napisał(a):Get a life losers.
bzdura, ona po prostu była klonem.
[Obrazek: rachelweisz.jpg]
[Obrazek: mr_090RachelWeisz.jpg]
[Obrazek: constantgardener12.jpg]
[Obrazek: IMG_0508.jpg]

Tak obiektywnie to nie jest to piękność, a na niektórych fotach, które widziałem w necie wygląda wręcz kiepsko. Ale jest strasznie podobna do takiej jednej dziewczyny (wybrałem te zdjęcia, które pasują do mojej teorii), która mnie odratowała na jednej imprezie w zeszłym roku, kiedy potrzebowałem pomocy (film z panią powyżej w roli głównej widziałem jak trzeźwiałem po sylwku jakoś). Okazało się, że jestem troszkę sentymentalny i moim noworocznym postanowieniem jest odnaleźć tamto dziewcze, co chyba zresztą nie będzie bardzo trudne. A na fotach powyżej oczywiście cudo.
^ Nie jest to czasem ta co grała chociażby w Constantine? Tak swoją drogą... aleś Ty romantyk jeden Surprised .

[Obrazek: 89f.jpg]

Najlepsza wróżka ze "Snu Nocy Letniej". "Ziarnko Gorczycy" Angry .
MaFFej napisał(a):^ Nie jest to czasem ta co grała chociażby w Constantine?
Specjalnie dla Ciebie sprawdziłem- tak, grała. Ja ją znam tylko z jednej roli, z "About a boy", taka, moim zdaniem, komedia romantyczna, choć szumnie nazywana komediodramatem Wink
Cytat:Tak swoją drogą... aleś Ty romantyk jeden Surprised .
Ach tam, romantyk od razu. Po prostu lubię takie dobre i czułe kobiety Wink (zwłaszcza jak je zmieszam z alkoholem)

Ta Twoja też ładna, zresztą obie mają te zaletę, że pewną dozą prawdopodobieństwa można by założyć, że spotka się kobietę takiej urody na ulicy, a zakładając dużą dozę szczęścia, można by taką spotkać na imprezie na przykład. Innymi słowy, nie są to twory o nazwisku JotPeGje, autorstwa nieznanego szerzej grafika komputerowego Wink