Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zdjęcia dziewczyn
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[Obrazek: 1205427137696vb5.jpg]
ściemniane zdjęcie od góry myspace style, wciągnięty brzuch co widać, boczki widoczne nawet z tej perspektywy - panie, cycki cyckami, ale ona jest zwyczajnie korwagomać gruba
Korwa panie, msg Ci na gg zostawilem i udajesz, ze Cie nie ma! Skurwesyny no.
chujowa
Acrid napisał(a):Korwa panie, msg Ci na gg zostawilem i udajesz, ze Cie nie ma! Skurwesyny no.
korwa nie działa mi gg bo mam jazdy z kompem, w Twojej sprawie dzisiaj będę gadał i napisze Ci prajwet mesycz

refleks mode on: korwa, mam ostrzeżenie! za co? kiedy? kto? niech ktoś mi powie! To Ty mi Akrit wystawiłes za to, że mnie nie ma na gg?
Książę napisał(a):ściemniane zdjęcie od góry myspace style, wciągnięty brzuch co widać, boczki widoczne nawet z tej perspektywy - panie, cycki cyckami, ale ona jest zwyczajnie korwagomać gruba

+1
mimo, iz osobiscie wolę raczej za grube niz za chude, tak tutaj dla kazdego wprawionego oka żałosny szwindel jest oczywisty i mysle, ze gdyby tylko przestala wciagac brzuch i cyknac jej normalna fotke od frontu czy profilu, to wiekszosc z nas nie spalaby po nocach
Książę napisał(a):Twojej sprawie dzisiaj będę gadał i napisze Ci prajwet mesycz
ołkej!

Cytat:refleks mode on: korwa, mam ostrzeżenie! za co? kiedy? kto? niech ktoś mi powie! To Ty mi Akrit wystawiłes za to, że mnie nie ma na gg?
mi sie wydaje, ze to juz kilka dni jest? jak nie wiecej. to nie ja.

Co do dupeczki, to mnie tam ona pasuje. Z innych fot:
[Obrazek: anchortattoo005hv4.jpg]
[Obrazek: anchortattoo032kt3.jpg]
[Obrazek: anchortattoo025nh2.jpg]
zdejmij jeszcze ten pancerny stanik i zrozumiesz znaczenie słowa grawitacja

EDIT: nie no korwa, pierogi zdrowiaki z żyłkami, resteckpa
plus polędwica:

[Obrazek: 4546a08fbd27d89f.jpg]

szłoby zapiąć ażby kwiczała, przaśna mać
Książę napisał(a):szłoby zapiąć ażby kwiczała, przaśna mać

word! korwa.
Tam się czepiacie, pocisnął bym ja :> przynajmniej jest sie czego złapać Tongue
Wśród 14 kandydatek do tytułu Miss Polski Ziemi Kociewskiej jest 18-letnia Paulina Hojarska. Córka byłej posłanki Samoobrony, Danuty. - Paulina nie jest bez szans - pisze serwis NaszeMiasto.pl, dodając, że mierząca 167 cm dziewczyna ma wymiary 82-66-81.

[Obrazek: z5022728X.jpg]

Mr. Green
hahaha Mr. Green

a Książe ma warna za link do darmowego rapidszejr :F
Axel napisał(a):Tam się czepiacie, pocisnął bym ja :> przynajmniej jest sie czego złapać Tongue

ma zupelnie niekobiecy tylek - waskie biodra i pulpety bo bokach. Poza tym, zdaje sie byc skrajna szmata i idiotka
Necro Desecrator napisał(a):Poza tym, zdaje sie byc skrajna szmata i idiotka

A czy ja napisałem że jest idealna kandydatka na żonę ?
raczej na jedną noc.
Axel napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Poza tym, zdaje sie byc skrajna szmata i idiotka

A czy ja napisałem że jest idealna kandydatka na żonę ?
raczej na jedną noc.

no ale mowie ze ma tyłek bardzo kiepski, nie nadaje sie na anal terror