^ tez tak mówie że Slash

Pewnie że Nugent. Pytanie nie jest źle skonstruowane to był jeden z moich niszczących skrótów myślowych

Axe nie rzuca pytanie wiec zrobie to za niego

Za pomocą czego Jimmy Page zagrał solo do Whole Lot of Love ?? (wybaczcie za możliwe banalne pytanie)

Dance Of Death napisał(a):Axe nie rzuca pytanie wiec zrobie to za niego 
Za pomocą czego Jimmy Page zagrał solo do Whole Lot of Love ?? (wybaczcie za możliwe banalne pytanie) 
Pytanie powinien zadać Acrid, bo my odpowiedzieliśmy źle. Dajmy mu jeszcze trochę czasu.
Ile wzial Jimi Hendrix za wystep na Woodstock? (mozna pomylic sie o 2 tys. dolarow ;))
Acrid napisał(a):Ile wzial Jimi Hendrix za wystep na Woodstock? (mozna pomylic sie o 2 tys. dolarow
)
27 tyś ??

Cytat:Whole Lot of Love
Sorki , ale co to za piosenka ? Tylko nie mow , ze MP3 bylo tak podpisane ...
Pozatym wydaje mi sie , ze zagral je za pomoca gitary (chyba , ze chodzi Ci o srodkowa czesc Whole Lotta Love w ktorej wykorzystany zostal theramin)
A co do pytania to pewnie cos w granicach 35 tys :] Albo zagral za darmo ...
KubusPuchatek napisał(a):Cytat:Whole Lot of Love
Sorki , ale co to za piosenka ? Tylko nie mow , ze MP3 bylo tak podpisane ...
przyznaje sie ;( pisałem z głowy i popełniłem błąd.
Ee, nikt nie zgadnie ile Hendrix wzial kasy za Brudstok? Pipy jestescie.
The Jimi Hendrix Experience dostało bodajże 18,000 $
No i brawo :) Hendrix zgarnal rowne 18tys $ ;) Twoja kolej misiu.
W jednym z kawałków Porcupine Tree mozna usłyszeć głos - przemowę - w ktorej są slowa bedace tytulem tego kawalka. Co to za kawalek i kim jest ten mowiacy koleś? Odpowiedzi Kamaela sie nie licza ;P
Edit:Moze rzeczywiscie pytanie troche niejasno sformuowane, dodam ze koles mowiacy w kawalku o ktory mi chodzi to przywodca pewnej sekty/wyznania, teraz powinno byc jasne;]
Tasiorro, mi się kilka utworów nasuwa (i nie wiem czy nie powinieneś inaczej tego pytania sformułować, żeby w konkretny utwór trafić...), ale dobra - nie będę odpowiadał ;D.
edit:
A to teraz wiem na 100%, tak więc w razie czego mogę odpowiedzieć ;D.
Last Chance to Evacuate Planet Earth Before it is Recycled.
Koleś to niejaki "Do", przywódca sekty Heavenâs Gate; nagrana taśma z jego przemową pochodzi z 1996 roku.
Coś jeszcze?