Czekam na potwierdzenie ; )
SuicideKaiten napisał(a):Teemu "Somnium" Raimoranta grający w Impaled Nazarene. Wiem, że o nim to pewnie mało kto wiedział, ale że uważam się za jako takiego fana ImpNaz oraz że ten zespół był jednym z pierwszych zespołów BM które ruszyły się za granicę (wraz z Blasphemy, Ancient Rites i Rotting Christ), toteż wspomnę to i owo. Odszedł on w marcu 2003. Nie podano powodu śmierci, wspomniano jedynie o "wypadku związanym z alkoholem", więc albo się zapił na śmierć albo go pobili lub też wszedł pod samochód.
Zlecial z mostu bedac pod wplywem alkoholu. Szkoda, w Finntrollu rzadzil.
PS> A Istnemu zapewne chodzilo o Dimebaga, a nie o Wayne'a, czy Raimorante.

Głownie chodzilo mi o Quorthona i Schuldinera

Ale Raimoranta tez szkoda...
Dwa pytania z historii Candlemass. Wystarczy odpowiedź na jedno, bo mogą być trochę trudne, chociaż w internecie można znaleźć odpowiedź.
Przed nagraniem "Chapter VI" wokalista Messiah Marcolin został wyrzucony z zespołu. Co takiego powiedział, że go zastąpiono?
Po nagraniu tegoż samego albumu, Candlemass odstąpiło na 6 lat od działalności, podczas których Leif tworzył w innym zespole. Co więcej, w pewnym momencie ten sam zespół, mimo że jego muzyka była daleka od dokonań Candlemass, przyjął jego szyld i nagrał z jego logo dwie płyty. Cóż to był za zespół?
That's right, kid!
A co do pierwszego pytania - Leif opowiada to w ten sposób (piszę z pamięci): On the tour Messiah said to me: "I know you can't replace me!". So he was replaced.
Okej, w jaki sposób Jerry z Axe*****r (utrudnienie

) wyjaśnił odejście z zespołu basisty- Colnia S******?
![[Obrazek: firedevil.gif]](http://www.ultimatemetal.com/forum/images/smilies/firedevil.gif)
No to ja już mogę powiedzieć że się poddaję...
Nadal nic? Zespół to Axehammer, więcej podpowiedzi nie będzie ;]
metallgirl napisał(a):Cytat:MH: Niedawno wasze szeregi opuścił basista â Colin Sauers. Co było powodem takiej decyzji?
Jerry: Mówiąc delikatnie i krótko â CHEMIA. Colin to dobry muzyk, ale kiepski metalowiec, co po pewnym czasie zaczęło stwarzać problemy.

That's right. Jedziesz bejbe.
P Y T A N I E ! !
Kerry King znany wszystkim z zespolu Slayer. Cechuje sie katowaniem pentatoniki w technice zwanej tappingiem po 4 minuty lub poki go wokalista nie kopnie i kaze przestac.
Byl takze muzykiem sesynjnym. Podaj nazwe tego zespolu i nazwe plyty,ktora z nimi nagral.
Edit*
Cos pytanie mi sie wydaje banalne. To jeszcze jedno dam

Tez z kategori Slayer. Kto zarazil Jeff'a Hanneman'a (Slayer) zamilowaniem do kolekcjonowania pamiatek po nazistach?
Sorry,ze taki (moze) banalne,ale ja pytan nie umiem zbytnio wymyslac,przynajmniej takich podchwytliwych.
A teraz enjoy kochani

Kerry King o ile pamiętam nagrał płytę z Beastie Boys.
Nazywała się ona "Licenced to III"
Cytat:. Kto zarazil Jeff'a Hanneman'a (Slayer) zamilowaniem do kolekcjonowania pamiatek po nazistach?
Jego stary