Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: QUIZ FORUMOWY!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nie jestem pewien ale wydaje mi się ze Exodus (a może Violence lub Flotsam And Jetsam ? Big Grin hehe)
statekx napisał(a):Exodus?

dokladniej to \m/EXODUS\m/

jedziesz nastepna

ps. Acrid, ten gosciu jesli sie nie myle zamienil Lombardo na jednej trasie bodajze na dwa koncerty, wie cnie jest to jakis powod do wstydu...
Acrid napisał(a):Hehe, swoja droga, nie wiem jak mozna zadawac pytanie i nie znac na nie prawidlowej odpowiedzi Wink

Oj tam dopiero zaczynamy zabawę :>
Acrid napisał(a):Hehe, swoja droga, nie wiem jak mozna zadawac pytanie i nie znac na nie prawidlowej odpowiedzi Wink

daj spokoj kazdemu sie moze popierdolic Sad
proponuje punktacje:

1.Statekx-2
2.ReTuRn/Nevermore/Acrid/Tomash-1
Ej ja nie nastepna tylko nastepny Smile

Kurde nie mam dobrego pytania:/ Moze z jakiego powodu Max Cavalera opuscil Sepulture?
nie za bardzo mnie to interesuje bo dla mnie Sepultura juz wtedy nie istniala i nigdy sie tym nie przejmowalem, ale chodzilo chyba o jakas klotnie zespolu z jego zona- menedzerka zespolu, ale reki sobie odciac nie dam...
^ that's right. Jeszcze dodam ze pozniej zarzucil zespolowi chciwosc i takie tam.

A wiec dajesz, dajesz.

----------------------
1.Statekx/Nevermore-2
2.ReTuRn/Acrid/Tomash-1
Tym razem trudniejszeSmile

Amerykanski zespół grind/death metalowy, ktory na swych plytach umieszcza czesto jazzowe wstawki wiec deat/grind/jazz metal graja sobie . Znani sa z tego, ze muzyke graja dla jaj i dla kasy na nastepne porcje maryski ktora pala TONAMI.Wydali do tej pory 4 LP

jaki to zespół?
Rzucilbys jakas podpowiedz, bo mi kojarza sie tylko dwie grupy Soilent Green i Brujeria ;)
nie to nie te

podpowiedź bedzie jutro z rana, chyba ze mnie ktos zaskoczy i odgadnie Wink
Czyżby Cephalic Carnage? Angry
taaa
Ejj ! Nie odpowiedzieliscie na to pytanie zadane bodajze przez franka :
Cytat:Jak się nazywał nieznany jeszcze w 69' zespół, który supportował Iron Butterfly i był tak dobry, że Ci odmawiali po nim grać ?
Oczywiscie Led Zeppelin !

Jak sie nazywal pierwszy bluesowy zespol w Wielkiej Brytani ?
KubusPuchatek napisał(a):Ejj ! Nie odpowiedzieliscie na to pytanie zadane bodajze przez franka :
Cytat:Jak się nazywał nieznany jeszcze w 69' zespół, który supportował Iron Butterfly i był tak dobry, że Ci odmawiali po nim grać ?
Oczywiscie Led Zeppelin !

Jak sie nazywal pierwszy bluesowy zespol w Wielkiej Brytani ?

Ej co ty taki hop hop. Koles odpowidzial dobrze na pytanie goscia ktory odpowiedzial zle, wiec jego pytanie jest nie wazne. Wiec tak samo twoje.