Nie.

To ja zadam podpowiedzi, bo normalnie nic mi nie pasuje,.. Jedyna kapela ktora kojarze to Infernal Majesty, tylko, ze oni zagrali trase z CC w Polsce, razem z DF bodajze no i maja wiecej plyt,..
Skandal te pytanie i tyle ;P
Czekaj czekaj niech nio tylko metal erkajws zacznie znów działać

Acrid napisał(a):To ja zadam podpowiedzi, bo normalnie nic mi nie pasuje,.. Jedyna kapela ktora kojarze to Infernal Majesty, tylko, ze oni zagrali trase z CC w Polsce, razem z DF bodajze no i maja wiecej plyt,..
Skandal te pytanie i tyle ;P
Osz kurde, zgadłeś, a ja dałem plamę z tym pytaniem, sorki.
Przegapiłem jedno ich wydawnictwo. A powiadasz, że grali w Polsce? Słyszałem, że utknęli gdzieś na granicy i nie zostali wpuszczeni do naszego kraju. Być może to plota jakaś była.
Your turn.

Wydawalo mi sie, ze zagrali w '98 Katowice i Warszawie, ale w sumie tez moge sie mylic :)
Ee, znow pytanie zadawac, ech, czysty skandal ;D
Pytanie z cyklu: Wymien 5 piesni w ktorych mowa jest o seksie! (: (skoro o hazardzie juz bylo,.. nastepne zadam chyba o alkoholizmie, ale 5 to za malo ;D).
na myśl przychodzą mi:

Alice Cooper -Cold Ethyl

Arka Satana - Płody Płody Płody

Tower - Magic Nights

Łzy - Agnieszka ;p

Kat - Purpurowe Gody

Venom - Teacher`s pet
Cannibal Corpse - Fucked with a knife
Kat - Purpurowe gody <;
Type O Negative - Be my druidess
Marduk - Sex with satan
edit: kurvva, nie zdążyłam <;
Dobra, Angelique Twoja kolej, choc Scully podala lepsze tytuly, ale co zrobic ^^
Angelika zamiast prawic tam swoje madrosci, moze w koncu bys zadala te pytanie?
A olać ją, skoro nie zadaje pytania. Może Sculy niech zada, skoro też odpowiedziała?
Elvis napisał(a):A olać ją, skoro nie zadaje pytania. Może Sculy niech zada, skoro też odpowiedziała?
Jestem za, bo tamten bezmózg zapewne jest zajęty patrzeniem w lustro i pisaniem ód do siebie.
No i gdzie jest pytanie?? Scully, nie leń się

Niech zada ktos pytanie, skoro Scully sie opierdala juz tyle ;)
Hmm

Jeden z utworów Kata został nagrany podczas "rozgrzewki", jako czysta improwizacja i eksperyment z death metalem. Na wokalu nie było Kostrzewskiego
Jaki to utwór?