Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: QUIZ FORUMOWY!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Metallica miala sie przeniesc do San francisco Smile

Ilu perkusistow bebnilo w Slayerze nie liczac Lombardo?
Dobra, to jednak nie ma pierdolonego sensu ;D Bo kiedy na forum bedzie wiecej osob niz ustawa przewiduje, to zrobi sie wlasnie jak teraz,..

Ale rupta co kceta.
czterech?
Nie wiele słucham slayera ale chyba dwóch.
Heh caly czas zle Surprised
kurwa, sprawdzilem nawet na MA i nie liczac Lombardo czterech, jesli nie to ilu?
Panowie, umówmy się w ten sposób :

UCZESTNIK, PO PODANIU SWEJ ODPOWIEDZI CZEKA NA JEJ ZATWIERDZENIE PRZEZ INNYCH UŻYTKOWNIKÓW. KIEDY OGÓŁ UZNA, ŻE ODPOWIEDŹ JEST POPRAWNA - WTEDY ZADAJE PYTANIE!!
Mam odpowiadac sam na wlasne pytanie?? skad ty wziales kurwa czterech? wymien ich.
Jon Dette, Paul Bostaph, Bob Gourley, Tony Scaglione.
Paul Bostaph
Jon Dette
Bob Gourley
Tony Scaglione

tak jest na oficjalnej stronie i MA
No to Acrid zadaje pytanko.
Fuck kurwa zapomnialem o gourley'u. Sorry, sorry zwracam honor. Wszystko przez to ze gorley sie prawie nigdzie nie udzielil. W zadnym wydaniu, jedynie na koncertach.

Wiec pytanie zadaje Nevermore.
Nivo napisał(a):No to Acrid zadaje pytanko.

wydaje mi sie, ze ja odgadlemSmile

Ten amerykanski zespol pochodzacy z Bay Area swoje pierwsze demo wydal w 1982 wiec rowniez byl prekursorem pewnego bardzo istotnego nurtu w muzyce metalowejSmilesklad tego istniejacego do dzis zespolu zmienia sie jak w kalejdoskopie, przez zespol przewineli sie m in. ludzie z Metallica, Forbidden, Slayer(!) Possessed(!) Testament Heathen Death Angel i wielu innych, jednym z istotnych zagadnien w ich tekstach jest zabijanie pozerow Laughing

jaki to zespol?
Exodus?
Hehe, swoja droga, nie wiem jak mozna zadawac pytanie i nie znac na nie prawidlowej odpowiedzi ;)