Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lęki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Jak byłem młodszy to bałem się jeździć taką kolejką gondolową np. Na Kasprowy Wierch, zawsze gdy kolejka przejerzdżała przez słupy to ciarki mi przechodziły po plecach i zamykałem oczy.

Czasami jak chodze wysoko w Górach to mam taki lęk, że zaraz lawina zejdzie i nikt mnie nie znajdzie.

Boje sie też swych braci Górali Big Grin Czasami można z ciupagą z karczmy wyjść.

eee...czasami jak ide w góry i jestem w niszych leśnych sferach to boje się, że wyskoczy jakiś wilk albo niedźwiedź i będe się musiał z nimi w bary siłować Rolleyes
A ja nie lubie:
Arrow głebokiej wody, zwłaszcza brudnej Surprised
Arrow owadow latajacych, no po prostu przerazaja mnie te wszystkie pszczoly, cmy.... motyle tez Rolleyes (oczywiscie o ile chca na mnie usiasc Smile )
Arrow mam jeszcze lek wysokosci i to taki wredny, bo nie ja sie boje tylko moje nogi, od razu robia sie jak z waty.... Evil or Very Mad
Arrow ksieży (odczuwam dyskomfort gdy takie cos jest w poblizu Surprised )
Arrow malych dzieci... zawsze za mna ganiaja i mowia w swoim jezyku a ja nie wiem o co chodzi... Rolleyes

to by bylo tyle, wiecej grzechow nie pamietam Smile
BikFut napisał(a):Arrow malych dzieci... zawsze za mna ganiaja i mowia w swoim jezyku a ja nie wiem o co chodzi... Rolleyes
to by bylo tyle, wiecej grzechow nie pamietam Smile
Przeciez malutkie dzieci są słodkie Smile Tak fajnie gaworzą i się do wszystkich uśmiechają Laughing Chyba, że chodzi Ci o nieco starsze dzieci Wink
Pearl napisał(a):Przeciez malutkie dzieci są słodkie Smile Tak fajnie gaworzą i się do wszystkich uśmiechają Laughing C

Uważaj, takie wypowiedzi są ostatnio mocno niepoprawne politycznie Laughing
Tomash napisał(a):Uważaj, takie wypowiedzi są ostatnio mocno niepoprawne politycznie Laughing
Niby czemu? Smile
No wiesz sprawa Jacksona itd... gupi żart to był i tyle Tongue
Tomash napisał(a):No wiesz sprawa Jacksona itd... gupi żart to był i tyle Tongue
Aaaaa. O to chodzi Wink Heh, wiesz jakoś na razie wolę nieco starszych Rolleyes
Chodzi mi o dzieci takie do 4-5 lat Wink
Jak dla mnie to pająki sa bardziej słodkie od małych dzieci... Rolleyes
No przerażają mnie po prostu! A już jak zaczną ryczeć... Rolleyes mascara.... Evil or Very Mad
Ale nie wszystkie dzieci mnie przerażają, kolega ma bardzo pozytywną 3,5 letnią siostrę Tongue klnie jak szewc Laughing Laughing
BikFut napisał(a):Ale nie wszystkie dzieci mnie przerażają, kolega ma bardzo pozytywną 3,5 letnią siostrę Tongue klnie jak szewc Laughing Laughing

Aha... Kiedyś też uważałam, że małe dzieci są takie fajne... Dopóki mnie nie obdarzano młodszą siostrą... Potwór po prostu. I też klnie - nie wiem gdzie się tego nauczyła... Ale przy rodzicahc trzyma jęzor za zębami - taka sprytna... :?
Windy. brrr... raczej nie umiem się obsługiwać windami. Nie używam ich.
W znakomitej większości NIENAWIDZĘ małych dzieci Tongue
aXe Rose napisał(a):W znakomitej większości NIENAWIDZĘ małych dzieci Tongue
Dzieci nie sa zle (swoje oczywiscie, bo za cudze nie recze Surprised) , ale fakt faktem male szczeniaczki, kotki itp o niebo lepsze Laughing
Druciak napisał(a):Windy. brrr... raczej nie umiem się obsługiwać windami. Nie używam ich.

Właśnie! mieszkam na 12 piętrze, więc chcąc nie chcąc muszę korzystać z tych wynalazków, ale kiedyś sobie wisiałem między piętrami przez 3.5 godziny(sam) i to nie było miłe... od tego czasu na dół schodze na piechotę... do góry mi się nie chce wdrapywać Laughing
Tomash napisał(a):
Druciak napisał(a):Windy. brrr... raczej nie umiem się obsługiwać windami. Nie używam ich.

Właśnie! mieszkam na 12 piętrze, więc chcąc nie chcąc muszę korzystać z tych wynalazków, ale kiedyś sobie wisiałem między piętrami przez 3.5 godziny(sam) i to nie było miłe... od tego czasu na dół schodze na piechotę... do góry mi się nie chce wdrapywać Laughing
Od czego ma sie komorke Wink
Ostatnio sie zacielam 2 razy, za 1 razem postanowilam lazic po schodach -> nastepnego dnia skrecilam noge, a 2gi raz zacielam sie z moim cudownym gipsem na nodze, kulami i z psem. Na cale szczescie jestem pojetna dziewczynka i wiem jak sie samej wydostac Laughing windy sux
Wiesz, wtedy komórki się widywało co najwyżej w amerykańskich filmach Laughing to już dość dawno było
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17