Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lęki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Ja mam ze tak powiem wrazenia 'na swiezo' a w ogole dzieciom do lat 12 mozna jezdzic tylko pod opieka doroslych Laughing
Valhalla napisał(a):Ja mam ze tak powiem wrazenia 'na swiezo' a w ogole dzieciom do lat 12 mozna jezdzic tylko pod opieka doroslych Laughing

Tak, ale te same dzieci chodzą np.
do szkoły od lat 7miu(a w przypadku takich "geniuszy" jak ja nawet 6ciuTongue ) kolejny polski paradoks Big Grin
Tomash napisał(a):
Valhalla napisał(a):Ja mam ze tak powiem wrazenia 'na swiezo' a w ogole dzieciom do lat 12 mozna jezdzic tylko pod opieka doroslych Laughing

Tak, ale te same dzieci chodzą np.
do szkoły od lat 7miu(a w przypadku takich "geniuszy" jak ja nawet 6ciuTongue ) kolejny polski paradoks Big Grin
Tez poszedles do szkoly rok wczesniej?? Ja tez Big Grin ale ten geniusz mi juz minal Rolleyes
Valhalla napisał(a):Tez poszedles do szkoly rok wczesniej?? Ja tez Big Grin ale ten geniusz mi juz minal Rolleyes

No mi właśnie też Big Grin a tak serio to jakoś nigdy się nie objawił Laughing
A to u mnie chyba tez Wink Ale rodzice byli innego zdania, zreszta moj brat jest rok starszy, wiec sie chcieli pozbyc zapewne 2och bachorow za jednym zamachem Wink
a robili Ci tez testy na inteligencje? Surprised
Pani psor od informatyki - połyka mnie na każdych zajęciach. Brrrrrr
Jednak najbardziej lękam się węży, jak panoszę się po lesie.
Valhalla napisał(a):a robili Ci tez testy na inteligencje? Surprised

yes Big Grin mało co z tego pamiętam, wiem że pytali się mnie (6cio letniego kurdupla) co to są Ateny i takie tam... no ale jakoś przeszedłem Big Grin (chyba że moi rodzice dali łapówke Laughing) od tego czasu mam lęk przed psychologami Big GrinBig GrinBig Grin <joke>
ja jak mialam 5 lat zrobili mi test dla 7latka a i pytali co ma wspolnego piwo z winem, to pamietam jak dzis Big Grin Big Grin Big Grin
Biedactwa wy moje, odebrali wam dzieciństwo <głaszcz>. Nie mogliście oglądać domowego przedszkola tak jak wszystkie dzieci tylko muśleiśta do szkoły zaiwaniać... Biedactwa... Wink
Tak sobie czytam i myśle, czego sie boje. Robaków nie, pająków tez nie bardzo, no moze rozgniecionych gąsienic troszke, ale tylko jak są rozmiażdzone i wyłazi z nich taki żółty tudziez zielony sok. Ciemnosci tez sie nie boje, lubie nawet... Ale mam czasem taki schiz, że sie panicznie boje, nie wiem czego, po prostu mam jakies takie napady różnych stanów psychicznych i czasami popadam w taki lęk dziwny.. Żółte papiery dostane chyba Big Grin
W przyszłości zaproszę Cię do mojego gabietu psychiatrycznego Laughing A tak poza tym... Skąd masz to zdjęcie w avatarze? Bo kocham Muminki i tak sobie myślę, że może jakąś fajną stronę znalazłaś Wink Laughing
Wpisałam w wyszukiwarce słowo 'Snufkin' - czyli Włóczykij ;] Jeśli interesuje Cię konkretna postać, to lepiej szukać pod zagraniczną nazwa ;]
Tu masz opisy wszystkich ;]
jak juz mowa o muminkach to jak bylem maly zawsze lekalem sie Buki Laughing i ta muzyka kiedy sie pojawiala- tego dzieciom nie powinni pokazywac Tongue
Lech napisał(a):jak juz mowa o muminkach to jak bylem maly zawsze lekalem sie Buki Laughing i ta muzyka kiedy sie pojawiala- tego dzieciom nie powinni pokazywac Tongue

No nie, a myślałam, że tylko ja mam takie schizy. Big Grin I bałam się z Muminków jeszcze tych stworków (jak sie one nazywały to nie pamiętam,chyba to było coś na H).
Laughing
Hatifnatowie. Też się ich bałam, bo byłam mały bachor jeszcze ;]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17