Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lęki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
strach że kiedyś umrę to wszystko.
e tam, ja czekam z utęsknieniem

I used to be frightened of dying
I used to think death was the end
But that was before
I’m not scared anymore
I know that my soul will transcend

If I die tomorrow
I’d be allright
Because I believe
That after we’re gone
The spirit carries on

Dream Theater, Spirit Carries On
Scully napisał(a):e tam, ja czekam z utęsknieniem

I used to be frightened of dying
I used to think death was the end
But that was before
I’m not scared anymore
I know that my soul will transcend

If I die tomorrow
I’d be allright
Because I believe
That after we’re gone
The spirit carries on

Dream Theater, Spirit Carries On

zawsze mozna sobie pomoc Wink
Lech napisał(a):zawsze mozna sobie pomoc Wink
bez przesady, pożyć zawsze można... ja mam jedna granicę, którą chcę przekroczyć, zanim umrę... taką tajemnicę... a potem - choćby nawet wpaść pod malucha Smile
Scully napisał(a):
Lech napisał(a):zawsze mozna sobie pomoc Wink
bez przesady, pożyć zawsze można... ja mam jedna granicę, którą chcę przekroczyć, zanim umrę... taką tajemnicę... a potem - choćby nawet wpaść pod malucha Smile

no juz myslalem ze czekasz na smierc, co uznaje za glupote kompletna. a co do rodzaju smierci, to jak juz to tragicznie, bo zalezaloby mi na szybkosci Big Grin nie chcialbym sie meczyc i chorowac przed smiercia dziesiec lat
moimi lękami są po pierwsze pająki , a po drugie (co moze wydać sie śmieszne )gdy mnie stara ciągnie do kościoła na msze Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
morgor napisał(a):moimi lękami są po pierwsze pająki , a po drugie (co moze wydać sie śmieszne )gdy mnie stara ciągnie do kościoła na msze Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

to masz rzeczywiscie czego sie bac, mehehe! Laughing pajakow to jeszcze, ale lek przed tym ze mamusia ciagnie do kosciolka to juz przegiales Angry
Pajączki są takie urocze Big Grin nie ma co się bać...
Wars napisał(a):
Tuomasss napisał(a):No może nie lęk, ale wstręt - pająki. Napawają mnie skrajnym obrzydzeniem...
Ale żebym się śmiertelnie bał jakiegoś przedmiotu, miejsca czy stworzenia, raczej nie.

Ojj tak...i ćmy... Crying or Very Sad

Ćmy to jedne z najpiękniejszych motyli... Wink

Tak najbardziej to chyba się boję że gdy zgaśnie światło, to się wypierdolę na schodach w drodze z/do domu. A dlaczego się boję? - zejście/wejście z/na czwarte piętro zazwyczaj zajmuje mi coś koło 15-tu sekund. Big Grin

No i trochę też się boję, że mnie może samochód jebnąć na przejściu dla pieszych... Raz zatrzymał się cal przed moją twarzą. Jakiś czas później prawie przejechał mi po pięcie. Dosłownie.

Niczego mnie to nie nauczyło... Evil or Very Mad Big Grin
a ty kurwa co za typ
nie dośc że zapierdalator schodowy to ma jeszcze niezniszczalne żelbetowe wystające pięty antyautomobilne. No i jest jeszcze do tego zakutym łbem.
Witam cie przybyszu.
Teraz wypierdalaj.
Kurwa, się ze śmiechu zaplułem.
pokaż lepiej zdjęcia siostry zamiast sie pluć w kurwe jebane
Ehehehe, nie mam siostry. Na stanie tylko brat sztuk jedna.
a ma cycki?
Nie, chudy jak szczapa.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17