Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Matura
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Chciałabym życzyć wszystkim maturzystom dobrego napisania matury(mojej siostrze również).
Nie martwcie się,napiszecie ten głupi egzamin.
POWODZENIA!!!
Big Grin
Informuję że moje 3 kciuki są już zajęte i że za nikogo więcej juz nie dam rady trzymać Big Grin . Mimo wszystko równierz życzę samych szósteczek Big Grin
polamcie nogi.. ekhemm.. piora.
JA chcialbym wam bardzo podziekowac, bo mam dzieki Wam wolne Big Grin

Najlepsza metoda napisania matury, to jej shackowanie :>

Anonymous

Powodzenia
Tak, tak, powodzeniaSmile)
A ja sie denerwuje.... moja niunia wlasnie ma mature... glupia matura.... xD
trzymam kciuki za wszystkich... Wink
W imieniu wszystkich, którzy tę przyjemność mają już za sobą życze połamania piuruf, i czego tam jeszcze chcecie Big Grin
W imieniu swoim pragnę podziękować Big Grin Było całkiem nieźle, a i nawet rozszerazona cześć dała się przeżyć Big Grin
hm- a co bylo na rozszezeniu, bo ja nie zdobylem sie na ten krok Tongue
W rozszerzniu były dwa tematy:
- analiza porównawcza dwóch wierszy, coś Leśmiana chyba(już nie pamiętam Big Grin) i kogos jeszcze. Ale na to się nie zdobyłem.
- drugi temat: było krótkie opowiadanie (ZAbawa w klucz) jakiejś Idy Finke o Żydach. Trzeba to było zanalizować i zinterpretować i przedstawić sposób ukazania zagłady Żydów. Temat dość sympatyczny i można dużo pisac bo to opowiadanie takie ciekawe.
Więc w sumie niezłe tematy... O podstawowym już słyszałem i tam też w miarę przyzwoite.
no to zaczynam zalowac ze sie nie porwalem na rozszezenie Tongue eh...ale jak miec pecha to miec- nie przeczytalem jednego streszczenia- Potopu, bo pomyslalem ze nie bedzie- i co? i gowno Big Grin ale obszerny fragment byl wiec polalem wode i moze jakos bedzie Tongue
co sie podniecacie i tak nie zdacie Laughing
tyle srania, tyle strachu, a matury okazaly się banalne Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16