Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Matura
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
^ Ja dwa lata temu Surprised
Ej, ale żeby nie mkieć 100% z ustnej z polaka to trza się postarać Tongue

A gratki za ang, bo w tym języku umiem powiedziec tylko "I don't speek english, forgive me" Wink
Phi, też zdałem Tongue Wyniki b.dobre: zwłaszcza matma i angol. Polski tak se, ale leje na to, bo do niczego mi to niepotrzebne. Z fizy byłem zwolniony, ale słyszałem, że była prosta. Ogólnie git Big Grin
ReTuRn napisał(a):A gratki za ang, bo w tym języku umiem powiedziec tylko "I don't speek english, forgive me"
Tragedia jest dopiero, jak zna się gramatykę, a w rozmowie nie potrafi się poprawnie ułożyć zdania. Crying or Very Sad

Laughing Laughing Laughing
Cytat:Tragedia jest dopiero, jak zna się gramatykę, a w rozmowie nie potrafi się poprawnie ułożyć zdania.
O to bądź spokojny Big Grin
W moim przypadku nie jest źle, choć liczyłem na lepsze wyniki z rozszerzeń z wosu i histy. Za to trochę nadrabiam polskim ; ).
heh,ja w przyszłym roku zdaję Tongue
A słyszało towarzystwo o nowym pomyśle romka g. żeby polepszyć statystykę?
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?k...980378.954
Jeśli nawet na egzaminie maturalnym tępotę będziemy tolerować to ja nie wiem co będzie z tym krajem za kilka lat.

BTW: polecam lekturę komentarzy przy tej wiadomości. głupota niektórych po prostu powala.
Tuomasss napisał(a):A słyszało towarzystwo o nowym pomyśle romka g. żeby polepszyć statystykę?
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?k...980378.954
Jeśli nawet na egzaminie maturalnym tępotę będziemy tolerować to ja nie wiem co będzie z tym krajem za kilka lat.

BTW: polecam lekturę komentarzy przy tej wiadomości. głupota niektórych po prostu powala.

no swietnie ;/
kto nie zdal i jeszcze ma byc promowany ???
to w takim razie ja prosze by mnie przeniesli na dzienne studia bo zabraklo mi tylko kilku punktow a przeciez bylam pierwszym rocznikiem ktory placil swoista kare ze jest pierwszym rocznikiem.to w takim razie mi sie to nalezy.
a miec 30 % by zaliczyc przedmiot to naprawde nie byl problem. panstwo debili kurwa
no raczej ktos ze slabymi wynikami nie dostanie sie na uczelnie, nawet jesli dostanie tą zafajdana mature Surprised
no to mialby szanse to popraic uczac sie przez czly rok i to zaliczyc. ogolnie paranoja. za miesiac beda rozdawac mgr pewnie :?
" Data 15 lipca zapisze się złotymi zgłoskami w polskiej edukacji. Tego dnia okazało się bowiem, że uczniowie, którzy oblali egzamin maturalny, zdali egzamin maturalny! W prezencie od wujka Romka około 40 tysięcy absolwentów szkół średnich otrzyma świadectwo maturalne. Otrzyma mimo, iż nie zdali jednego z pięciu egzaminów. Decyzja ministra ma charakter czysto polityczny i populistyczny. Obniża rangę matury. Psuje system egzaminacyjny. Podważa szacunek dla prawa. Jest kpiną z systemu edukacji."

Kto idzie bić Romana?? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

http://www.monitor.edu.pl/
No cóż, w tym kraju zawsze obowiązywała zasady "mierny ale wierny". Romek po prostu stara się zjednać sobie i swojej partyjce elektorat przed wyborami samorządowymi, a że robi to poprzez promocje tępoty? Tak łatwiej, głupimi ludźmi łatwo się manipuluje.
a zwaloną maturę można wogole poprawiać? juz nie pamiętam jak było na mojej(rok temu), do tej pory moglo sie zmienic
Każdy kolejny pomysł Giertycha jest jeszcze głupszy od poprzedniego, ale dzisiaj przebił wszystko. Może dajmy już wszystkim z urzędu to średnie wykształcenie i zdaną maturę? Po co wszyscy mają się męczyć.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16