Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Matura
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
No socjologię jest potrzebny Tongue
biedactwa... ja tam zostane przy matematyce :]
Ja tak samo przy majzie zostaję Wink Parę tygodni temu zdecydowałem, że chcę studiować informatykę Big Grin

Na razie grozi mi, że przez matmę nie zdam do maturalnej :?
mój brat już niedługo ukończy ten kierunek... bardzo zadowolony :]
z tego co wiem to fizyka może dać w dupe na poczatku i analiza... a potem to juz z górki :]
Weźcie se dajcie na wstrzymanie z tymi ścisłym,i przedmiotami Big Grin. Ja tam obstaję przy wosie i historii, przyjemniejsze.
Chociaż kiedyś to ja uwielbiałem matme, jeszcze w pierwszej klasie liceum, ale potem mi się pozmieniało... A jak drugą klasę skończyłem z oceną dostateczną z tego przedmiotu to całkiem zwątpiłem. Inna sprawa, że teraz znowu miałem 5, i zupełnie nie wiem jakim cudem :? Big Grin
historia... *shivers*
dziękuje, postoję ^_^
naprawde mój umysł nie jest w stanie przetworzyć żadnych informacji historycznych, a tym bardziej zatrzymac ich na dłużej...
nawet nie wiem czy bym podstawową historię na maturze zdała... a przecież podstawowe sa dość łatwe
Cytat:Weźcie se dajcie na wstrzymanie z tymi ścisłym,i przedmiotami . Ja tam obstaję przy wosie i historii, przyjemniejsze.

JA bede pisal z tych samych przedmiotow Smile

Sama proscizna, historie swojego kraju to powinien znac kazdy... A WOS- orientujesz sie, co sie dzieje na swiecie? Wiesz, czym roznia sie od siebie ustroje i jak dziala demokracja? Masz zaliczone na ok. 95% Smile

Z matmy tez mi idzie dobrze, z fizyki nie narzekam. Tyle, ze bezuzyteczne te przedmioty sa...
Cytat:Z matmy tez mi idzie dobrze, z fizyki nie narzekam. Tyle, ze bezuzyteczne te przedmioty sa...
oj, tu się nie zgadzam z Tobą... :]
Lech napisał(a):no to zaczynam zalowac ze sie nie porwalem na rozszezenie Tongue eh...ale jak miec pecha to miec- nie przeczytalem jednego streszczenia- Potopu, bo pomyslalem ze nie bedzie- i co? i gowno Big Grin ale obszerny fragment byl wiec polalem wode i moze jakos bedzie Tongue
tez tego zaluje cholera a przydalo by mi sie rozszerzenie z polaka i za chiny nie spodziewalem sie na maturze czegos takiego jak potop wiec streszczenia zadnego nie czytalem cholera no ale przepadlo jest jak jest Smile
wiecie co u mnie trzeba na socjologie Rolleyes rozszerzony angielski, historie, wos i podstawową matme, a nawet nie wiem czy polski tez nie czasem. Poza tym i tak jest test i rozmowa kwalifikaccyjna dodatkowo. Wyzsze wymagania jak w Krakowie. Rolleyes
Valhalla napisał(a):wiecie co u mnie trzeba na socjologie Rolleyes rozszerzony angielski, historie, wos i podstawową matme, a nawet nie wiem czy polski tez nie czasem. Poza tym i tak jest test i rozmowa kwalifikaccyjna dodatkowo. Wyzsze wymagania jak w Krakowie. Rolleyes

No bo jak się pcha tam tyle ludzi to co się dziwić? jakiś odsiew musi być... tylko szkoda, że nie ma teraz normalnych egzaminów na uczelnie, bostudia do LO się mają tak jak pięść do nosa - nie chce straszyć, ale mnóstwo ludzi, którzy w Liceach byli świetni, na uczelniach od razu odpada.
ja musze miec ze wszystkeigo chocby 50% zeby sie dostac na rozmowe kwalifikacyjna na politologie,a rozmowa to chyba banal. Tylko jak sobie mysle o czwartkowej historii i stanie mojej wiedzy to mi slabo :? najwyzej sie przebujam na policealnych i za rok bede poprawiac Laughing oby nie Big Grin
to na co zono idziemy na policealne? Big Grin na robotki reczne ? Big Grin

Arion

robótki ręczne rox :D ja się mogę zająć szyciem i plecieniem sznurków XD

a matura... listening i na jednej i na drugiej był trudniejszy niż próba, ale generalnie git ;D polski... potop, czyli coś, co ariony lubią bardzo ;] i Różewicza&Barana wzięłam, uwielbiam Różewicza, mniam ;]
a pomyśleć, że na poszerzenie z polskiego szłam z duszą na ramieniu, bo ani nie wyrobiłam się z powtórkami, ani też na żadnym humanie nie byłam - ja biedny, zbłąkany ekonom XD fajnie mi się pisało języki, tylko miejsca brak :| już chociaż na rozszerzeniu mogli dać tą stronę więcej -_-;

a jutro historia [yaaay XD], jestem w połowie materiału właśnie - absolutyzm XD

eh... wszystkie moje egzaminy maturalne okazały się jedną, niekoniecznie wielką, improwizacją XD ten chyba nie będzie inny ^^;

enyłej - powodzenia ppl ;]
Widzialem zadania z matmy z tego roku. To chyba jakis kurewski zart, to ma byc matura, a nie zadania jak z podstawowki.
A 'mlodziez' jeczy jakiez to one byly trudne. Widac jaki jest dzisiejszy poziom nauczania, albo jaki jest poziom rocznika czarnobylskiego.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16