Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Matura
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
dzis pukałem WOS na podstawach i rozszerzeniu i kur.. tak zajebistego wypracowania jak dzis to jeszcze w zyciu nie napisałem Big Grin Poszło elegancko. Podstawowy byl prosciutki, a na rozszerzonym juz troche trzabylo ruszyć dyńka. Ale ogolnie jest zajebiscie Big Grin
ano i po wosie...podstawa latwa raczej byla, szkoda tylko ze sobie na nauke trzy dni tylko przeznaczylem...rozszezona byla niezbyt latwa, ale to juz malo mnie obchodzi- wazne ze podstawa zdana Smile
dajcie spokoj mam taki jebniety blad na podstawowej a wszystko przez ostatni wykres tak nie, nie mam zdanie i powdojna kratke, 2 razy na to patrzylam a z tego co slycszalam to i tak pomylilam nie z nie mama zdania czy co. Niewazne, ale ogolnie PROSTACKO LATWE Laughing jakbym sie tak jeszcze pouczyla.. Tongue
Twa wypowiedz jest calkowicie niezrozumiala- prosze powtorzyc Tongue
heh Big Grin pomylilam wykres NIE z wykresem NIE MAM ZDANIA w efekcie napisalam bzdury? Tongue Laughing
a ja mam w poniedzialek dopiero ostatnio mature :? juz na xiazki nie moge patrzec
za Acridem; matura to bzdura Laughing
i tak bedzie good Smile
haha teraz to mowisz jak juz jestes po wszystkim
co ma byc to bedzie?
Het wisnie w Niemczech czekaja Tongue Laughing
wlasnie Big Grin a matura bedzie pewnie prosta Big Grin
pewnie tak, rozszerzona na pewno prostsza niz podstawowa Winkstandard Tongue
mam nadzieje Smile zeby temat na wypracowanie brzmial jakos ludzko. nie na przyklad ''motyw okna w historii sztuki'' Mad
ej, to ja miałam napisać "matura to bzdura"
można jeszcze dodać "połamcie sobie pióra" ale to już chyba spóźnione Tongue

z tą maturą to tak jest, nauczyciele straszą, większość się boi a tak naprawdę to pikuś Big Grin

te nowe to już chyba w ogóle. God bless the stara matura Laughing
Valhalla napisał(a):heh Big Grin pomylilam wykres NIE z wykresem NIE MAM ZDANIA w efekcie napisalam bzdury? Tongue Laughing

Słuchaj, mój kumpel zrobił dokładnie to samo. :? Morał z tego taki, że wykresy o kant dupy.
Ale poza tym to rzeczywiście było proste, chociaż ten pierwszy temat na rozszerzonym to raczej dość ambitny był, w przeciwieństwie do drugiego Big Grin. Było git, a co ważniejsze nareszcie są wakacje Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
no banalne bylo. wlasnie te wykresy duzo osob pomerdalo, bo ja mowie, tam na obu byla kratka, jakby nie mogli dac kratki i paskow jakichs chociaz Tongue
nr 1 fajny, nie znam zadnych artukulow itp dotyczacych mniejszosci narodowych i etnicznych z lat 1945- 89 Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16