dzis pukałem WOS na podstawach i rozszerzeniu i kur.. tak zajebistego wypracowania jak dzis to jeszcze w zyciu nie napisałem

Poszło elegancko. Podstawowy byl prosciutki, a na rozszerzonym juz troche trzabylo ruszyć dyńka. Ale ogolnie jest zajebiscie

ano i po wosie...podstawa latwa raczej byla, szkoda tylko ze sobie na nauke trzy dni tylko przeznaczylem...rozszezona byla niezbyt latwa, ale to juz malo mnie obchodzi- wazne ze podstawa zdana

dajcie spokoj mam taki jebniety blad na podstawowej a wszystko przez ostatni wykres tak nie, nie mam zdanie i powdojna kratke, 2 razy na to patrzylam a z tego co slycszalam to i tak pomylilam nie z nie mama zdania czy co. Niewazne, ale ogolnie PROSTACKO LATWE

jakbym sie tak jeszcze pouczyla..

Twa wypowiedz jest calkowicie niezrozumiala- prosze powtorzyc

heh

pomylilam wykres NIE z wykresem NIE MAM ZDANIA w efekcie napisalam bzdury?

a ja mam w poniedzialek dopiero ostatnio mature :? juz na xiazki nie moge patrzec
za Acridem; matura to bzdura
i tak bedzie good

haha teraz to mowisz jak juz jestes po wszystkim
co ma byc to bedzie?
Het wisnie w Niemczech czekaja

wlasnie

a matura bedzie pewnie prosta

pewnie tak, rozszerzona na pewno prostsza niz podstawowa

standard

mam nadzieje

zeby temat na wypracowanie brzmial jakos ludzko. nie na przyklad ''motyw okna w historii sztuki''

ej, to ja miałam napisać "matura to bzdura"
można jeszcze dodać "połamcie sobie pióra" ale to już chyba spóźnione
z tą maturą to tak jest, nauczyciele straszą, większość się boi a tak naprawdę to pikuś
te nowe to już chyba w ogóle. God bless the stara matura

no banalne bylo. wlasnie te wykresy duzo osob pomerdalo, bo ja mowie, tam na obu byla kratka, jakby nie mogli dac kratki i paskow jakichs chociaz

nr 1 fajny, nie znam zadnych artukulow itp dotyczacych mniejszosci narodowych i etnicznych z lat 1945- 89