Potopu nie czytalem i oczywiscie byl

najlepsze jest to ze przy "analizie" drugiego fragmentu napisalem ze krolowa zwraca sie do krola Jana Kazimierza, a podobno mialo byc cos o Czestochowie i Matce Bozej :?
bylo ok, pisalem o Kordianie i Męzu, a na rozszerzonej o wierszach Różewicza i Barana, gadasz Tuomasss ze pisales to drugie? Ja nic bym nie napisal;]
No wiesz. Jam człek prosty jak trzonek halabardy i wiersze nie są moją najmocniejszą stroną.

Proze jakoś łatwiej mi się czyta i mniej problemu mam z załapaniem o co chodzi. A temat pozwalał trochę pogrzebać w ludzkiej psychice co mi się bardzo spodobało.
Neth napisał(a):polamcie nogi.. ekhemm.. piora.
Prawie wykrakales :>
Ale polski to latwy byl. Zobaczymy jak wyniki dostane

A i jeszcze.. Potopu nie czytalam wczoraj sie dowiedzialam ze to lektura w ogole, full ignorancja a nawet filmu nie widzialam. I z czego pisalam? Z Potopu na 4 strony wiec moze tragedii nie bedzie

A na rozszerzonej oczywiscie opowiadanie mojej imienniczki

no maturka wcale trudna nie byla, dlatego zaluje ze nie podjelam sie anglika rozszerzonego..:/
przede mna jeszcze wos ...

angieliski rozszerzony jakis taki dziwny byl myslalam ze cos innego troche bedzie ale kij

A na podstawowym rzadzil facet od pogody, mowil jakby mial banana w gebie

Ja mam jeszcze 12go historie i 19 rowniez WOS

hock: Tylko po co mi to?

hyh ja mam 23 historie sztuki ma ktos cos pozniej ???
WOS to w dupie, latwy jest. Na pewno latwiejszy od histroii

A to wlasnie historie a nie WOS wzielam jako 3 obowiazkowy

glupia bylam

Ooo, widzę, że nie tylko ja zaszalałem z wosem i historią

Tak sobie myślę, że trzeba by zacząć powtarzać coś na wos :?
W sprawie angielskiego. Gość od pogody totalnie mnie rozwalił

A na rozszerzonym rozumienie ze słuchu też łatwe nie było. Za to reszta raczej prosta, punkty będą

Nie no WOS to zdam, gorzej z historia bo mi sie powtarzac nie chce nie mowiac juz o nauce

Cytat:A na podstawowym rzadzil facet od pogody, mowil jakby mial banana w gebie
Bez kitu kolo od pogody (to chyab bylo 2 zadanko) byl wymiatajacy... porazka!!! Ale ogolnie chyab nie bylo az tak tragicznie, ang i polski juz za mna jeszce tylko BIOLOGIA!!!

13tego w piatek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo pojdzie mi git albo bedzie to ogromne nieporozumienie

. Ale i tak mam sranie bo nic a nic nie chce mi sie uczyc a na biologii wcale łatwo nie bedzie

powodzenia wszytkim zycze!!!!!...
to nie jestem sam- rowniez historia i wos

z wosu to mam jeszcze czas, tylko z historii na dzien dzisiejszy jestem na koncowce sredniowiecza

nie wiem jak sie z tym wyrobie...a to juz w srode. zaluje ze nie wzialem sie wczesniej, ale coz- za bledy sie placi