Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Matura
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Matura to ściema i tyle !
naleze do tych wybranych 1,2 % maturzystow zdajacych historie sztukii juz jestem po Big Grin podstawowa sredniko trudna, rozszerzona latwiejsza przynajmniej temat wypracowania latwiejszy ('' postawa emocjonalna i racjonalna w sztuce'') i nawet ja juz mam wakacje !! Big Grin
fajnie masz... Confusedhock: ale do mojich wakacji też już niewiele zostało. Rhonwen(dla niewtajemniczonych - jedna ze starszych forumowiczek;]) tez pisała historię sztuki wiec ide dowiedzieć się jak jej poszło Smile
jak jej poszlo? chetnie bym sie dowiedziala
Ja Ci moge powiedziec ze Krystianowa Madzia byla zadowolona i mowila ze nietrudne, a pisala ten temat o czyms tam z klasycyzmem? nie wiem dokladnie jak brzmial Wink
''Postawa emocjonalna a racjonalna w sztuce'' chyba to
ee nie chyba Winkno nie wiem.. w czerwcu Ci powiem jak znowu przyjedzie Tongue
zaraz sprawdze na stronie cke...musze 2 arkusz sobie i tak sciagnac
Aż 20% maturzystów oblało egzamin dojrzałości - dowiedziała się nieoficjalnie IAR. Oznacza to, że co piąty maturzysta nie zdał przynajmniej jednego z egzaminów. Po południu Centralna Komisja Egzaminacyjna ma podać oficjalne wyniki matur w całej Polsce.

Hehe :) A jutro po wyniki? ;)
Właśnie mi to przesłał kumpel, masakra. Dzisiaj chyba nie będę spać ;D.
Dla zainteresowanych - o 22 na jedynce jest dzisiaj program o wynikach matury.
To już jutro? Zapomniałbym Big Grin
Uch, z 20% zrobilo sie juz 21% ;D

21 proc. tegorocznych abiturientów nie zdało matury. W tym roku najlepiej wypadły egzaminy z wiedzy o społeczeństwie i języka francuskiego, najgorzej z biologii - poinformowano w poniedziałek na konferencji prasowej w Ministerstwie Edukacji Narodowej.

Skoro najlepiej z WOSu, cien szansy pozostaje ;)
olejcie to, i tak na nas czekają zmywaki w londyńskim Mcdonaldzie, co za róznica czy już teraz czy za 5 lat Laughing
Aaaaaaaaa zdałem !!!!!!!!
PISEMNE
polak-podst-63%
anglik-100% !!!
WOS- pod-67% roz 38%

USTNE
anglik- 20/20
polak 11/20

WHO`S THE BOSS? 8)
^
ja w zeszlym roku Surprised
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16