Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Matura
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
ja jutro zaczynam walczyć (stara matura - technikum :] ) jutro polski pojutrze matma 20stego ustny wos, 25 ustny polski 8 czerwca obrona pracy dyplomowej :]
No to życzę powodzenia. Ja (i nie tylko ja zdaje się) walczę w czwartek z historią.
Historia ist Krieg Laughing Laughing
Aha, WOS ist Krieg też Big Grin
zdecydowanie.. Mad
od tej historii umieram, siedze i powtarzam wszystkie walone daty Tongue Mad
Tjaa, ja też. Wszystkie przywileje, władców i inne taki głupoty co ciężko wchodzą dziobię...
Tuomasss - 3mam kciuki i współczuję... ja właśnie wkuwam Polskę w okresie napoleońskim na sprawdzian i nawet samo to już dla mnie za dużo... Confusedhock:
nie przesadzajcie... trochę optymizmu! Nigdy nie będzie tak źle, żeby nie mogło być gorzej! Ja tam życzę Wam powodzenia Tongue (mnie to jeszcze nie czeka... hahaha)
moj drogi, jeszcze unie Mad
a i nienawidze XVII wieku i tych wszystkich polskich konfliktow!!! Laughing
Valhalla napisał(a):a i nienawidze XVII wieku i tych wszystkich polskich konfliktow!!! Laughing

HA! przerabialiśmy to niedawno! mogę Ci powiedzieć z pamięci o wszystkich wojnach i bitwach. Swoją drogą lubiłam temat XVII wieku - wiem, mam zwaloną psychę i lubię historię Tongue
Valhalla napisał(a):a i nienawidze XVII wieku i tych wszystkich polskich konfliktow!!! Laughing

Dokładnie, chyba najgorszy okres w historii Polski Mad
Frustra napisał(a):

HA! przerabialiśmy to niedawno! mogę Ci powiedzieć z pamięci o wszystkich wojnach i bitwach. Swoją drogą lubiłam temat XVII wieku - wiem, mam zwaloną psychę i lubię historię Tongue
tez moge w koncu matura zobowiazuje Laughing ale nie lubie, bardzo.. Rolleyes
Widzialem na www.gazeta.pl mature z matmy i musze powiedziec, ze za wyjatkiem geometrii, ktorej nigdy nie umialem i reszta jest w zasadzie banalna. Jedyne zadanie, nad ktorym wypadaloby sie zastanowic to spadek...
a ja jestem zalamany historia- dopiero jutro koncze "powtorke"(a wlasciwie nauke "od poczatku", bo jak sie nic nie robilo cale liceum...) z nowozytnosci Sad ale kij- jak zdam, tak zdam- nic juz nie zmienie. aha- i nieznosze XVI,XVII, XVIII wieku- bleee, najgorszy okres
z matmy mam mieszane uczucia... zrobiłam takie zadania po 10, 8 ptk a tym za 3 jakos nie dałam rady... :]
w sumie mi tylko na rozszerzonej zalezy... nawet mi poszło...
jeszcze biologia w piatek 13 i wakacje :]
Dzeyla napisał(a):no maturka wcale trudna nie byla, dlatego zaluje ze nie podjelam sie anglika rozszerzonego..:/

przede mna jeszcze wos ... Smile

no... żałuj... spokojnie byś napisała...
a z tym wosem to współczuje... Sokalski bedzie cię nawiedzał... brrr
WOSowi mówimy zdecydowane NIE!... Po co on komu? Tongue
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16