Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
ja jutro zaczynam walczyć (stara matura - technikum :] ) jutro polski pojutrze matma 20stego ustny wos, 25 ustny polski 8 czerwca obrona pracy dyplomowej :]
No to życzę powodzenia. Ja (i nie tylko ja zdaje się) walczę w czwartek z historią.
Historia ist Krieg
Aha, WOS ist Krieg też

zdecydowanie..
od tej historii umieram, siedze i powtarzam wszystkie walone daty

Tjaa, ja też. Wszystkie przywileje, władców i inne taki głupoty co ciężko wchodzą dziobię...
Tuomasss - 3mam kciuki i współczuję... ja właśnie wkuwam Polskę w okresie napoleońskim na sprawdzian i nawet samo to już dla mnie za dużo...

hock:
nie przesadzajcie... trochę optymizmu! Nigdy nie będzie tak źle, żeby nie mogło być gorzej! Ja tam życzę Wam powodzenia

(mnie to jeszcze nie czeka... hahaha)
moj drogi, jeszcze unie
a i nienawidze XVII wieku i tych wszystkich polskich konfliktow!!!

Valhalla napisał(a):a i nienawidze XVII wieku i tych wszystkich polskich konfliktow!!! 
HA! przerabialiśmy to niedawno! mogę Ci powiedzieć z pamięci o wszystkich wojnach i bitwach. Swoją drogą lubiłam temat XVII wieku - wiem, mam zwaloną psychę i lubię historię

Valhalla napisał(a):a i nienawidze XVII wieku i tych wszystkich polskich konfliktow!!! 
Dokładnie, chyba najgorszy okres w historii Polski

Widzialem na
www.gazeta.pl mature z matmy i musze powiedziec, ze za wyjatkiem geometrii, ktorej nigdy nie umialem i reszta jest w zasadzie banalna. Jedyne zadanie, nad ktorym wypadaloby sie zastanowic to spadek...
a ja jestem zalamany historia- dopiero jutro koncze "powtorke"(a wlasciwie nauke "od poczatku", bo jak sie nic nie robilo cale liceum...) z nowozytnosci

ale kij- jak zdam, tak zdam- nic juz nie zmienie. aha- i nieznosze XVI,XVII, XVIII wieku- bleee, najgorszy okres
z matmy mam mieszane uczucia... zrobiłam takie zadania po 10, 8 ptk a tym za 3 jakos nie dałam rady... :]
w sumie mi tylko na rozszerzonej zalezy... nawet mi poszło...
jeszcze biologia w piatek 13 i wakacje :]
Dzeyla napisał(a):no maturka wcale trudna nie byla, dlatego zaluje ze nie podjelam sie anglika rozszerzonego..:/
przede mna jeszcze wos ... 
no... żałuj... spokojnie byś napisała...
a z tym wosem to współczuje... Sokalski bedzie cię nawiedzał... brrr
WOSowi mówimy zdecydowane NIE!... Po co on komu?

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16