Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Dredy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Necro Desecrator napisał(a):W Metalu są tylko dwie Drogi Prawdy:
albo jest się łysym,albo wzorem Prastarych Barbarzyńców ,posiada sie majestatyczną pelerynę do pasa! Nie ma innej możliwości,całą resztę zaorać,szczegolnie dredy bedące wytworem jakis przećpanych małpiszonów ! Kill !

omfg... Rolleyes to jak jednego dnia jestem longherym trół wariorem, a drógiego se splote kołtuny to juz staje się automatycznie ćpunem z afryki? Confusedhock:
Jałokim napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):W Metalu są tylko dwie Drogi Prawdy:
albo jest się łysym,albo wzorem Prastarych Barbarzyńców ,posiada sie majestatyczną pelerynę do pasa! Nie ma innej możliwości,całą resztę zaorać,szczegolnie dredy bedące wytworem jakis przećpanych małpiszonów ! Kill !

omfg... Rolleyes to jak jednego dnia jestem longherym trół wariorem, a drógiego se splote kołtuny to juz staje się automatycznie ćpunem z afryki? Confusedhock:

Nie inaczej!
Confusedhock:

twoja odpowiedź była taka... przewidywalna... Smile
Jałokim napisał(a):Confusedhock:

twoja odpowiedź była taka... przewidywalna... Smile

Zaoraj swój avatar!
jałokim spokoj !
badz madrzejszy
a dredy o kobiet sa super ekstra i wogole
mi moje dredloksy jakos specjalnie kobiecosci chyba nie ujmuja ...
a i nie jestem cpunem :p
ani nie pochodze z afryki
Emma napisał(a):jałokim spokoj !
badz madrzejszy
a dredy o kobiet sa super ekstra i wogole
mi moje dredloksy jakos specjalnie kobiecosci chyba nie ujmuja ...
a i nie jestem cpunem :p
ani nie pochodze z afryki

ale nie jesteś już trół metalem! Confusedhock:LaughingLaughingLaughing
nosz kurde
ide podciac sobie zyly ...
albo zgole sie na lyso i kupie czarna peruke i bede trv
Emma napisał(a):nosz kurde
ide podciac sobie zyly ...
albo zgole sie na lyso i kupie czarna peruke i bede trv

lepij wpadnij do nas na ognisko to jak wpierdolisz zwęglonego kota to będziesz trół NAWET z dredami! Big Grin
jak sie odwaze pojechac do zambora to jzu bede mega tru ..
koniec offa
dredy sa piekne a moje to juz wogole cud moid i orzeszki
nie lubie dredow, nie do kazdego pasuja a juz w szczegolnosci nie do kobiet.
U innych dredy mi nie przeszkadzają, ale sam bym nigdy nie zrobił. Wolę faktycznie pelerynę do pasa.
Neth napisał(a):nie lubie dredow, nie do kazdego pasuja a juz w szczegolnosci nie do kobiet.

zgadzam sie najgorsze co dziewczyna moze popelnic to dredy (bez obrazy dlas tych pan ktore je posiadaja)
Moim zdaniem niema sensu niszczyc wlosow i nieladnie to wyglada
Fakt, dredy to debilizm, choć nie ukrywam, że są osobniki (rzaaadziej osobniczki), którym pasują ;}
Syska napisał(a):
Neth napisał(a):nie lubie dredow, nie do kazdego pasuja a juz w szczegolnosci nie do kobiet.

zgadzam sie najgorsze co dziewczyna moze popelnic to dredy (bez obrazy dlas tych pan ktore je posiadaja)

zgadzam sie w 100%. do tego trudno sie je myje
tyle gust ilu ludzi, więc nie mam nic przeciwko, ale nie rozumiem waszej niechęci do dredów na kobiecej głowie. Jeśli kobieta jest śliczna to niezależnie od tego co z włosami zrobi, w co się ubierze, to i tak pozostanie piękna i nic jej to uroku nie odbierze

Hethell napisał(a):
Syska napisał(a):

zgadzam sie w 100%. do tego trudno sie je myje

a z tym się nie zgodze. Długie włosy na ogół wiążą sie z pewnymi niedogodnościami, a w przypadku dredów te problemy znikają. Mozna mieć długie hery i nie mieć z nimi problemów. Takie mozliwości stwarzają właśnie dredy. Miałem kiedyś ddredziochy i nie przeszkadzały mi wcale. Teraz mam długie proste włosy i pewnie bym się ich dzisiaj pozbył gdyby nie to że kumpel maszynki akurat nie miał. Wkurzaja mnie czasem. Nie interesuje mnei jak wygladają, są niepraktyczne wiec polecą
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16