Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
agnes napisał(a):Mi nawet nie byłoby szkoda włosów. I tak są męczące, a gdybym całkiem przestała je czesać to już niedługo dready same by się zrobiły.
ja nieczesałam włosów kilka miesięcy. Ale jak mi później przyszło sie rozczesać to sodoma i gomora. Ale je rozczesałam i teraz na samo wspomnienie to mi sie odrazu weselej robi.

metalka_justek napisał(a):agnes napisał(a):Mi nawet nie byłoby szkoda włosów. I tak są męczące, a gdybym całkiem przestała je czesać to już niedługo dready same by się zrobiły.
ja nieczesałam włosów kilka miesięcy. Ale jak mi później przyszło sie rozczesać to sodoma i gomora. Ale je rozczesałam i teraz na samo wspomnienie to mi sie odrazu weselej robi. 
Heh... Sodoma i gomora to jest za każdym razem jak próbuję użyć grzebienia

Dready to moim zdanie syf niezły
Mi się bardzo podobają, chociaż nie dałabym sobie zrobić ich na głowie. ;P
agnes napisał(a):Heh... Sodoma i gomora to jest za każdym razem jak próbuję użyć grzebienia 
może agnes powinnaś używać szczotki a nie grzebienia.

metalka_justek napisał(a):może agnes powinnaś używać szczotki a nie grzebienia. 
to byłoby jeszcze gorsze wyjście niż grzebień

Muszą być wygodne.. te dready..
Lecz mówię im - Nie. Nie dla mnie dready, Nie.
Jak dla mnie dredy są zajebiste, choć sama bym sobie chyba nie zrobiła, bo szkoda mi włosów. Zresztą chyba nie każdmu pasują

fajne, tylko potem trzeba sie sciac na lyso ;| a predzej czy pozniej znudzilyby mi sie
ps. szczotka jest latwiej niz grzebieniem

z tego co słyszałam to nie we wszystkich rodzajach dreadów trzeba się golić na lyso. im dłużej je trzymamy tym większa szansa że można zachować resztki swoich włosów.
eee? jeśli nie będziesz ich dokręcać przez kilka lat to "od spodu" wyrosną Ci nowe i proste, no ale jak by to wyglądało...

qsiarz napisał(a):fajne, tylko potem trzeba sie sciac na lyso ;| a predzej czy pozniej znudzilyby mi sie
ps. szczotka jest latwiej niz grzebieniem 
Włosów po dredach wcale nie trzeba ścinać na łyso. Przez jakiś czas nie dokręcać i potem rozczesać.Trochę zniszczone będą, ale trochę czasu i odżywek i ładne odrosną

P.S. lata praktyki uczą, że szczotką nie da się zdziałać nic. Choć może wyjątek potwierdza regułę

patrz post wyżej

nie zauważyłam

Ale do tego nie trzeba kilku lat, co najwyżej kilka miesięcy i się dadzą rozczesać (ale napewno nie szczotką )
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16