Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
CHĘTNIE BYM ZROBIŁA GDYBY NIE TO , ŻE TRZEBA POTEM ŚCIĄĆ WŁOSY

<wredna ja mode on>
Tak to jest jak się chce zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko ;]
<wredna ja mode off>
Nie podobaja mi sie dredy u kobiet mind.in.a.box gdzies tu napisala ze `To ujmuje kobiecości`, zgadzam sie z tymi slowami w pelni

mi tam kobiecości wcale nie odejmowały
Dredy podobają mi sie takie grube,długie do ramion własnie specjalnie zapuszczam włosy na ta okazje Dredy rulezz
goofi napisał(a):Nie podobaja mi sie dredy u kobiet
zależy jakie, mi odpowiadają takie niezbyt długie , do ramion góra.
Właśnie się intensywnie zastanawiam nad dredami.
U dziewczyn mi się niezbyt podobają bo jak to już napisano ujmują kobiecości.
A chłop jak bedzie musiał włosy ściąć to jakoś przeżyje.

hock: widziałem wiele dziewczyn, kobiet z dredami i nie mam pojęcia o co wam biega z tym "ujmowaniem kobiecości"
Jałokim dobrze prawi

Emma napisał(a):Jałokim dobrze prawi

a jakże bym śmiał Cie obrazić, moja Piękna!

Jałokim napisał(a):
hock: widziałem wiele dziewczyn, kobiet z dredami i nie mam pojęcia o co wam biega z tym "ujmowaniem kobiecości"
Święta racja, moim zdaniem jest wręcz przeciwnie, niż niektórzy tu piszą - kobiety z dredami wyglądają bardzo ładnie (co nie dziwne, bo w przeciwieństwie do większości facetów dbają o ich stan).
Dredziki są sexy, ale tylko u mężczyzn...W dotyku co prawda takie przesuszone rurki, ale w buzi są fajne... Dready są ultramęskie...

(jak najdłuższe oczywiście, ale nawet jeśli sięgają tylko do brody są ok.)
Malina_Filth napisał(a):Dredziki są sexy, ale tylko u mężczyzn...W dotyku co prawda takie przesuszone rurki, ale w buzi są fajne... Dready są ultramęskie...
(jak najdłuższe oczywiście, ale nawet jeśli sięgają tylko do brody są ok.)
eee to ty chcesz je jesc? to nie rurki z kremem

W Metalu są tylko dwie Drogi Prawdy:
albo jest się łysym,albo wzorem Prastarych Barbarzyńców ,posiada sie majestatyczną pelerynę do pasa! Nie ma innej możliwości,całą resztę zaorać,szczegolnie dredy bedące wytworem jakis przećpanych małpiszonów ! Kill !
Necro Desecrator napisał(a):W Metalu są tylko dwie Drogi Prawdy:
albo jest się łysym,albo wzorem Prastarych Barbarzyńców ,posiada sie majestatyczną pelerynę do pasa! Nie ma innej możliwości,całą resztę zaorać,szczegolnie dredy bedące wytworem jakis przećpanych małpiszonów ! Kill !
Może i tak moze i nie... Ale kolo z kultowego Carcass miał dready do pasa i był to niemalże znak firmowy tej legendarnej kapeli (obok kliniczno-medycznych ociekających krwią, ropą, limfą i sam nie wiem jakimi jeszcze wydzielinami textami

)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16