09-19-2005, 05:04 PM
09-19-2005, 05:40 PM
Dready są stricte rastafariańskie i jeśli dziewczyna nosi je i za tym stoi jakaś ideologia to ok., ale jeśli nie ma pojęcia o reggae, Babilonie itp. to niech się lepiej dokształci...Poza tym kobiety w dreadach wyglądają maxnaturalnie, zazwyczaj noszą powyciągane sweterki i ubranka w kolorach ziemi...W jakimś pseudonaukowym brukowcu pisali kiedyś, że lalka Barbie jest kwintesencją kobiecości i ideałem współczesnego piękna... Barbie nie nosi dredów przecież 

09-19-2005, 05:43 PM
Cytat:Dready są stricte rastafariańskie i jeśli dziewczyna nosi je i za tym stoi jakaś ideologia to ok., ale jeśli nie ma pojęcia o reggae, Babilonie itp. to niech się lepiej dokształci...
A jesli chlopak chce nosic dlugie kudly, to koniecznie musi byc sluchac metalu?
09-19-2005, 05:44 PM
jeny klimaciarnia ..
aj
:/
aj
:/
09-19-2005, 05:51 PM
Malina_Filth napisał(a):Dready są stricte rastafariańskie i jeśli dziewczyna nosi je i za tym stoi jakaś ideologia to ok., ale jeśli nie ma pojęcia o reggae, Babilonie itp. to niech się lepiej dokształci...Poza tym kobiety w dreadach wyglądają maxnaturalnie, zazwyczaj noszą powyciągane sweterki i ubranka w kolorach ziemi...W jakimś pseudonaukowym brukowcu pisali kiedyś, że lalka Barbie jest kwintesencją kobiecości i ideałem współczesnego piękna... Barbie nie nosi dredów przecież
co trzeci mój post na tym forum zaczyna się skrótem "omfg"...
ale tym razem chyba oszczędze komenta... już wyżej w skrócei napisano o co mi chodzi...
09-19-2005, 05:58 PM
Musi tylko jeśli obnosi się znakiem pentagramu i czernią...
09-19-2005, 06:00 PM
Malina_Filth napisał(a):Musi tylko jeśli obnosi się znakiem pentagramu i czernią...
Nie pij tyle

09-19-2005, 06:04 PM

aj powialo groza
wyjme maszynke i wzorem jalokima obciacham sie na 3 mm wtedy bede ok .. czy stane sie skingirl?
09-19-2005, 06:13 PM
Malina_Filth napisał(a):Musi tylko jeśli obnosi się znakiem pentagramu i czernią...
La Vey byl uber tróó i byl lysy

09-19-2005, 07:23 PM
Ale ja lubię popadać w delirium alkoholowe... Emma skoro w dreadach jesteś sobą, to nikt przecież nie wymaga, żebyś zminimalizowała dredziki do 3mmm
Tomash napisał(a):Malina_Filth napisał(a):Musi tylko jeśli obnosi się znakiem pentagramu i czernią...
Nie pij tyle
09-22-2005, 02:18 PM
Ja dredy mam, dredy robie, dredy kocham
jak ktos chce to sie kontaktowac.. robie raczej w okolicach wlkp ale zdarza sie czasem gdzies mi wywjac.. za 2 tyg. robie dredy w koszalinie
) pozdr. all dreadloks 

jak ktos chce to sie kontaktowac.. robie raczej w okolicach wlkp ale zdarza sie czasem gdzies mi wywjac.. za 2 tyg. robie dredy w koszalinie

09-22-2005, 02:20 PM
jak sie robi dredy?
09-22-2005, 02:33 PM
Dżemik napisał(a):Cytat:Dready są stricte rastafariańskie i jeśli dziewczyna nosi je i za tym stoi jakaś ideologia to ok., ale jeśli nie ma pojęcia o reggae, Babilonie itp. to niech się lepiej dokształci...
A jesli chlopak chce nosic dlugie kudly, to koniecznie musi byc sluchac metalu?
zazwyczaj tak jest ale to nie jest konieczne
09-22-2005, 04:17 PM
zeby dready przyrownywac do jakiejs ideologii... ja pierdole. Murzyni from africa tez maja dredopodobne na glowie z zeschnietego gowna. Ich ideologia oparta jest o kozy, modlitwy do piasku i pajacowanie przy ognisku.
09-22-2005, 04:18 PM