Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Dredy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
100% dredloksy Smile
bo moje Tongue
Dready są stricte rastafariańskie i jeśli dziewczyna nosi je i za tym stoi jakaś ideologia to ok., ale jeśli nie ma pojęcia o reggae, Babilonie itp. to niech się lepiej dokształci...Poza tym kobiety w dreadach wyglądają maxnaturalnie, zazwyczaj noszą powyciągane sweterki i ubranka w kolorach ziemi...W jakimś pseudonaukowym brukowcu pisali kiedyś, że lalka Barbie jest kwintesencją kobiecości i ideałem współczesnego piękna... Barbie nie nosi dredów przecież Smile
Cytat:Dready są stricte rastafariańskie i jeśli dziewczyna nosi je i za tym stoi jakaś ideologia to ok., ale jeśli nie ma pojęcia o reggae, Babilonie itp. to niech się lepiej dokształci...

A jesli chlopak chce nosic dlugie kudly, to koniecznie musi byc sluchac metalu?
jeny klimaciarnia ..
aj
:/
Malina_Filth napisał(a):Dready są stricte rastafariańskie i jeśli dziewczyna nosi je i za tym stoi jakaś ideologia to ok., ale jeśli nie ma pojęcia o reggae, Babilonie itp. to niech się lepiej dokształci...Poza tym kobiety w dreadach wyglądają maxnaturalnie, zazwyczaj noszą powyciągane sweterki i ubranka w kolorach ziemi...W jakimś pseudonaukowym brukowcu pisali kiedyś, że lalka Barbie jest kwintesencją kobiecości i ideałem współczesnego piękna... Barbie nie nosi dredów przecież Smile

co trzeci mój post na tym forum zaczyna się skrótem "omfg"...
ale tym razem chyba oszczędze komenta... już wyżej w skrócei napisano o co mi chodzi...
Musi tylko jeśli obnosi się znakiem pentagramu i czernią...
Malina_Filth napisał(a):Musi tylko jeśli obnosi się znakiem pentagramu i czernią...

Nie pij tyle Laughing
Tongue
aj powialo groza
wyjme maszynke i wzorem jalokima obciacham sie na 3 mm wtedy bede ok .. czy stane sie skingirl?
Malina_Filth napisał(a):Musi tylko jeśli obnosi się znakiem pentagramu i czernią...

La Vey byl uber tróó i byl lysy Big Grin
Ale ja lubię popadać w delirium alkoholowe... Emma skoro w dreadach jesteś sobą, to nikt przecież nie wymaga, żebyś zminimalizowała dredziki do 3mmm

Tomash napisał(a):

Nie pij tyle Laughing
Ja dredy mam, dredy robie, dredy kocham Tongue
jak ktos chce to sie kontaktowac.. robie raczej w okolicach wlkp ale zdarza sie czasem gdzies mi wywjac.. za 2 tyg. robie dredy w koszalinieSmile) pozdr. all dreadloks Tongue
jak sie robi dredy?
Dżemik napisał(a):
Cytat:Dready są stricte rastafariańskie i jeśli dziewczyna nosi je i za tym stoi jakaś ideologia to ok., ale jeśli nie ma pojęcia o reggae, Babilonie itp. to niech się lepiej dokształci...

A jesli chlopak chce nosic dlugie kudly, to koniecznie musi byc sluchac metalu?

zazwyczaj tak jest ale to nie jest konieczne
zeby dready przyrownywac do jakiejs ideologii... ja pierdole. Murzyni from africa tez maja dredopodobne na glowie z zeschnietego gowna. Ich ideologia oparta jest o kozy, modlitwy do piasku i pajacowanie przy ognisku.
Big GrinBig GrinBig Grin Laughing Post dnia, nie inaczej!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16