Jałokim napisał(a):tyle gust ilu ludzi, więc nie mam nic przeciwko, ale nie rozumiem waszej niechęci do dredów na kobiecej głowie. Jeśli kobieta jest śliczna to niezależnie od tego co z włosami zrobi, w co się ubierze, to i tak pozostanie piękna i nic jej to uroku nie odbierze
ale uroku może zawsze ubyc

Abadon napisał(a):ale uroku może zawsze ubyc 
to zależy tylko i wyłacznie od tego jak postrzegasz zmianę, od twojego gustu. Jeśli mi sie ktos zadżebiście podoba to ta osoba musiałaby chyba zmasakrować se twarz, cialo, zeby ten stan rzeczy się zmienił. Schabowy czasem owszem, smakuje lepiej gdy jest porządniej przyprawiony, ale taki na prawde zajebisty schaboszcz nie potrzebuje przypraw, a i z każdą, nawet nie pasującą będzie sie go wpierdalało ze smakiem
nie czuje zebym jakis blad popelnila ..
ba
nawet panowie ktorych znam i to wielu spoza tzw."klimatu" mowi ze mi w dredach bardzo dobrze
ba nawet lepiej

takze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia
Emma napisał(a):nie czuje zebym jakis blad popelnila ..
ba
nawet panowie ktorych znam i to wielu spoza tzw."klimatu" mowi ze mi w dredach bardzo dobrze
ba nawet lepiej 
takze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia
taaa... Emma to po prostu zajebisty schaboszczach

Jałokim napisał(a):taaa... Emma to po prostu zajebisty schaboszczach 
Nie reklamuj tak intensywnie, bo ktoś ją jeszcze postanowi zjeść!

Akurat tak sie sklada, ze nie widzialem jeszcze baby, co to by dobrze w tym wygladala (rzecz jasna moj gust). Emma dawaj fote to moze wkoncu zmienie zdanie ;P
porusze niebo i ziemie znajde aparat i sobie napstrykam cala sesje

Emma napisał(a):porusze niebo i ziemie znajde aparat i sobie napstrykam cala sesje 
zuch dziewczyna. czekamy ;]
ja widzialam jedną, miala bardzo cienkie dredy naturalnego koloru blond i nie jakos tak byle jak zrobione ale ladnie

Ale to tylko ta jedna

Valhalla napisał(a):ja widzialam jedną, miala bardzo cienkie dredy naturalnego koloru blond i nie jakos tak byle jak zrobione ale ladnie
Ale to tylko ta jedna 
Ogolnie jestem przeciwnikiem, ale takie sa jeszcze do przemyslenia, oczywiscie jezeli chodzi o dziewczyne.
Emma napisał(a):ja tez mam cienkie
cieniutkie sznuroweczki

to to tez sie nazywa dred? ;p