Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Dredy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Nożesz kurde..nie lubisz nosić mojej różowej koszulki? Jak możesz Crying or Very Sad Crying or Very Sad Wink
Takie życie Laughing
Vomitor napisał(a):Takie życie Laughing
Ok.... Wink *

*Tak tak,będzie bolało..;>
-Rene- napisał(a):Nożesz kurde..nie lubisz nosić mojej różowej koszulki? Jak możesz Crying or Very Sad Crying or Very Sad Wink

Ja tam wole różowe sweterki Laughing
maharet napisał(a):
-Rene- napisał(a):Nożesz kurde..nie lubisz nosić mojej różowej koszulki? Jak możesz Crying or Very Sad Crying or Very Sad Wink

Ja tam wole różowe sweterki Laughing
Sweterki jak sweterki..ja kocham moją różową kurteczkę i kuse,różowe oczywiście,spódniczki ;>
Nie napisałaś nic o swojej bieliźnie Laughing
R_amze_S napisał(a):Nie napisałaś nic o swojej bieliźnie :lol:

bo w tym temacie rozmawia sie o dredach? zrobcie sobie o bieliznie i prosze bardzo ;)
Od 2 tygodni mam na czerepie dredy Wink Powiem Wam, że się w nich czuję zajebiście. Myślałam, że będzie gorzej, a jest po prostu fajnie. No i wyglądają jak trzeba Big Grin Oczywiście minie jeszcze troszkę czasu aż 'dojrzeją', ale póki co nie jest źle Wink Smile
Ja nie moglam sie opanowac i znowu mam jednego Laughing Wlasnej produkcji ;p Tamte 5 poszlo w cholere (rozczesalam ;p), ale jakos znowu mnie naszlo ;] Pol godziny i jest ;p
Dredy nieodparcie kojazą mi się z lewicowymi ,,bojówkami" składającymi sie ze zdemoralizowanej i niewyedukowanej młodziezy,które jakis czas temu zalały nasze miasta i szerzą czerwoną zarazę
ND, ale Ty glupi jestes... jak tak dalej pojdzie to przestaniesz z kibla korzystac i do lodowki zagladac, bo bedziesz tam widzial lewackie bojowki gotowe zniszczyc Polskosc
Mam odruchy wymiotne na widok ludzi w dredach
Kuman666 napisał(a):Mam odruchy wymiotne na widok ludzi w dredach
Specjalnie dla ciebie:

[Obrazek: bob%20marley.jpg]
Nie przeszkadzają mi. W sumei niektórym dziewczyną w dredach jest ładnie (ale tylko niektórym). Tylko ,że to wymaga tyle roboty ,że głowa mała (wiem bo moj brat miał i m.in dlatego ściał). No chyba ,że ktoś chce mieć robacze gniazdo na głowie, ale takim dredom mówimy nie.
ĐraVen napisał(a):
Kuman666 napisał(a):Mam odruchy wymiotne na widok ludzi w dredach
Specjalnie dla ciebie:

[Obrazek: bob%20marley.jpg]

Twój link nie działa chyba...a chętnie bym sie zrzygał nawet
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16