Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Urodziny...[w pierwszym poscie jest kalendarzyk]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Kiedy ja mówiłem o Kamaelu Smile Myślałem, że Morte i Tomash też.
Shit! Znaczy wypiłem o jedno dębowe za duzo [Obrazek: ysz8it.gif]
Czekaj, czekaj, niech się Tomash i Morte wypowiedzą, może to ja wypiłem o kilka drinków za dużo ;D
warsadal napisał(a):Czekaj, czekaj, niech się Tomash i Morte wypowiedzą, może to ja wypiłem o kilka drinków za dużo ;D

Znaczy jest nas trzech? Choć u mnie to były piwa...
Więc jako ostoja trzeźwości na tym forum stwierdzam że chodziło o Kamaela Laughing
Tomash napisał(a):Więc jako ostoja trzeźwości Laughing
Jak się czujesz w nowej roli? Laughing
warsadal napisał(a):
Tomash napisał(a):
warsadal napisał(a):Chyba rozchodzi się o jakieś rytualne zabójstwo, a Twój guru (powstań!) uznał iż dopiero teraz do niego dojrzałeś Wink

Musiały minąć długie eony by z zapomnianych, plugawych zakątków kosmosu(za groteskowo bluźnierczą planetą Marduk), obudziły się niewypowiedziane moce przywołane przez zdegenerowanych członków zapomnianych kultów i wtedy narodził się Kamael Laughing

Spóźnione "stooo laaaat..." Laughing
A niby taki spokojny chłopak Wink

Ha! Widzisz dopiero teraz wszystko zrozumiałem, dzięki guru odkryłem w sobie moc i tym samym stałem się Niewidzialnym Templariuszem, wszedłem na wyższy stopień świadomości!
Jak to było? Muszę się nauczyć... Aaaa... Kill! ;D
warsadal napisał(a):

Nieswojo Laughing
Kamael napisał(a):Ha! Widzisz dopiero teraz wszystko zrozumiałem, dzięki guru odkryłem w sobie moc i tym samym stałem się Niewidzialnym Templariuszem, wszedłem na wyższy stopień świadomości!
Jak to było? Muszę się nauczyć... Aaaa... Kill! ;D

Dorzuć jeszcze "Sława!", "Zwygda" i "Zaorać" a będzie dobrze Big Grin

Tomash napisał(a):
warsadal napisał(a):

Nieswojo Laughing

To poruszające poświęcenie... Ale i tak nie wytrzymasz długo Wink ( Laughing )
Cytat:a ja mam w kwietniu 21, jakby ktoś pytał
To stara dupa z Ciebie.
Jaka stara czy jaka dupa? Big Grin
sesesese ... ;>
Najlepszego!
[Obrazek: zywiec.jpg]
Wszystkiego najlepszego Ślimaczyco!

Tysiąc lat i hip hip hurra dla Arion Big Grin
i tu, i tam Smile
Buziaki (;
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31