Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Urodziny...[w pierwszym poscie jest kalendarzyk]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Blood napisał(a):Ekhyyymmm...

Laughing Laughing Laughing

Najlepszego Blood ;* i darmowego biletu na Tool'a w listopadzie ;D.

[Obrazek: bukiet.jpg]
Najlepszego Prisca, Blood, Balzac i of kors Acrid ;D Ja miałam 26 maja, ale co tam - i tak wypiłam Wasze zdrowie Laughing
Dziekuje [;
Zwlaszcza za bliet na Tool'a ;]
Acrid napisał(a):a z Ciebie Valhallo to jest papla Tongue tak to nikt by nie wiedzial, zem 27czerwca urodzony Wink
zle Ci ze mna? to wpierdol Surprised i wiecej takich rozmow po pijaku z Toba i Czarnym nie bedzie Laughing wiec nie pyskuj Wink ;*
Valhalla napisał(a):wiecej takich rozmow po pijaku z Toba i Czarnym nie bedzie

Powinnas sie cieszyc, ze pomyslelismy o Tobie i zadzwonilismy ;P A to, ze ledwo trzymalismy komorke o niczym nie swiadczy :P Gory rox ;)
Acrid napisał(a):Powinnas sie cieszyc, ze pomyslelismy o Tobie i zadzwonilismy ;P A to, ze ledwo trzymalismy komorke o niczym nie swiadczy Tongue Gory rox Wink
O dzieki Ci Panie Big Grin no no ten jeden wielki bełkot tez o niczym nie swiadczyl.. Big Grin Big Grin Big Grin
Kamael! Najlepszego! Big Grin

[Obrazek: szampan.jpg]

Wypiję dzis Twoje zdrowie, oj wypije Big Grin
Najlepszego Panowie! Big Grin

[Obrazek: amaretto.jpg]
za siostrę, jutro! Wink
balzac napisał(a):za siostrę, jutro! Wink
A za mnie pojutrze Wink
No to całej trójce wszystkiego najlepszego Big Grin z góry Big Grin
warsadal napisał(a):Wypiję dzis Twoje zdrowie, oj wypije Big Grin

Pij, pij, nie krępuj się ;D. Ja to dzisiaj świętować nie będę, raczej chyba zaraz pójdę odespać kilka ostatnich nocy, ale może jutro to nadrobię ;D.

Dzięki za życzenia Smile.
Najlepszego for Kamael & Warsadal ; ) Powiedzmy, że wczoraj na festiwalu piłam Wasze zdrowie ;D Niech się Wam darzy ;D
Dolaczam sie ;D Wszytskiego naj naj dla Was Panowie ;]
Zdrówka Kam i War. Sztoby dziengi byly i uj stajał - jak to mówią za Bugiem Wink
Dołączam sie do życzeń ,a w ramach prezentu :

[Obrazek: kokosowa.jpg]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31