Cytat:Wielki aXL patrzy...
Wydłub mu oczy...
Nie śpisz czy już wstałeś bo u mnie świta.
Cytat:PS: Najlepszego!!
Dziękuje za 2 godziny ide po pierwsze piwo do sklepu.
a ja za 1h 20 min przestanę być ... nastolatką

no to jeszcze raz wszystkiego najlepszego vlk

Również do życzeń się dołączam, a poza tym chciałbym już teraz wszystkiego najlepszego życzyć Kaktusowi i Seelenleibowi - niby jeszcze zostało parę dni, ale potem mogę już tu nie zajrzeć, więc nie zaszkodzi napisać wcześniej.
Kamael napisał(a):Również do życzeń się dołączam, a poza tym chciałbym już teraz wszystkiego najlepszego życzyć Kaktusowi i Seelenleibowi - niby jeszcze zostało parę dni, ale potem mogę już tu nie zajrzeć, więc nie zaszkodzi napisać wcześniej.
Też się przyłączam do tych życzeń.Najlepszego życzę!

ojej, dziękuję
a heavy... nie , nie mogę zostać heavy! Muszę się odchudzić

'Opozniona' Ida rowniez zyczy najlepszego

:*
ja tez zycze spelnienia we wszystkich plaszczyznach i wszelakiej pomyslnosci
dziekuje Kamael

- do niedzieli juz niedaleko

Też wszystkiego najlepszego Vlkodlak.
Życzę ja.....

No mi w tym roku nie wyszła impreza urodzinowa (07.07) ale ja tak zawsze mam

A dla tych co mieli podczas mojego pobytu na forum to Wszystkiego "spóźnionego" naj!
PS. chciałbym jeszcze dodać, że na PHPBB2 przerobionym przez niejakiego "Przema" można wpisać kiedy się ma urodziny i będzie pisało na dole na stronie głównej:
Cytat:Nikt nie ma dziś urodzin.
Nikt nie ma urodzin przez następne 10 dni
no to akurat jest tak jak nikt nie ma... a te 10 dni można zmienić na ile się chce... proponuje zainstalować tutaj ten mod, tylko najpierw warto zrobic kopię db

Ja sam na moim forum mam ten mod... jest tak shoutbox

i inne duperele... o wiele lepsze forum by było niż to tu

Choć to też jest dobre, ale pod względem technicznym można zastosować kilka upgrade'ów

Peace...
Wszystkiego najlepszego dla tych, ktorzy akurat maja dzisiaj urodziny

Wszystkiego najlepszego życzę Vanilie (jeśli jeszcze czasem tu zagląda ; )) i Ryhtykowi (choć to dopiero jutro). Trudno składać życzenia osobom, których się nie zna, ale życzenie spełnienia marzeń jest chyba uniwersalne i właściwe w każdej sytuacji : ).