Dziękuje pięknie za życzenia
R_amze_S: przypomniałeś mi o dawno porzuconym pomyśle spróbowania tego kokosowego cholerstwa

No to 22, na mojej urodzinowej imprezie

Ale z pozytywnym oddźwiękiem ;) Właściwie, to już kiedyś tego próbowałem, ale... nie pamiętam ;D
O tak, najlepszego dla Kamaela i Warsadala.
;D
PS. Kamaeal - to ostatecznie jedziesz na ten koncert?[/img]
Dzięki raz jeszcze za życzenia, od razu dzisiaj prędzej złożę Warsadalowi - najlepszego stary

.
Kubus - na razie nic na to nie wskazuje, raczej odpuszczam. Chyba, że wygram w konkursie Onetu ;D.
Dzięki Kam
22-gi już od siedemnastu minut. 19 lat minelo.
Kamael napisał(a):http://zc.polter.pl/Urodziny-Samotnika-z...nce-w13103
Żyłem w takiej nieświadomości ;D. To jakiś znak! Zyskałem 4 punkty mroku, ale minus 1k6 poczytalności ;D.
To nie zbieg okolicznosci! Wielki Cthulhu daje Ci znak iż jesteś wybrany. Oj stary teraz musisz zrobic coś by dorównać staremu Howardowi...

Ciekawe tylko dlaczego dał ten znak dopiero po 19 latach ;>. To nie może być zbieg okoliczności ;D.
Chyba rozchodzi się o jakieś rytualne zabójstwo, a Twój guru (powstań!) uznał iż dopiero teraz do niego dojrzałeś

warsadal napisał(a):Chyba rozchodzi się o jakieś rytualne zabójstwo, a Twój guru (powstań!) uznał iż dopiero teraz do niego dojrzałeś 
Musiały minąć długie eony by z zapomnianych, plugawych zakątków kosmosu(za groteskowo bluźnierczą planetą Marduk), obudziły się niewypowiedziane moce przywołane przez zdegenerowanych członków zapomnianych kultów i wtedy narodził się Kamael
Spóźnione "stooo laaaat..."

Mam propozycję.Postawcie Tomashowi kokosa i "Wojaka mocnego" a zobaczycie jaki jest spokojny