Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Urodziny...[w pierwszym poscie jest kalendarzyk]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
I ja dołączam się do życzeń - najlepszego Warsadal Smile
Wszystkiego najlepsiejszego warsadal! Big Grin
Jesteście kochani Big Grin jeszcze raz dzięki 4all Smile
I ja też składam życzenia. Nawet wszedłem specjalnie na specjalistyczną stronę z życzeniami (żeby wybrac cos madrego), ale że tam były propozycje typu
Cytat:Życzę Ci radosnego spotkania z samym sobą. Mam nadzieję, że czujesz, jak siła i radość wibrują w Tobie. Wyobrażam sobie, jak codziennie rozkoszujesz się wciągając na chwilę powietrze głęboko do płuc, jak energicznie i sprężyście wchodzisz po schodach. Życzę Ci, abyś rano i wieczorem oglądając swoje odbicie w lustrze mógł je obdarzyć szczerym uśmiechem.
postanowiłem z nich zrezygnować i... poprostu życzyć Ci wszystkiego najlepszego 8)
Najlepszego po krótce Big Grin
Wszystkiego najlepsiejszego warsadal, spelnienia marzen itp. itd.

i jeszcze jeden i jeszcze raz Laughing Laughing
Warsadal wszystkiego najlepszego i tam wogole czego chcesz xD
Jeszcze raz wszystkim dziękuję i, jako że juytro wyjeżdżam, to awansem wszystkiego dobrego dla Hethell ;)
To ile on skończył? 16? Confusedhock:
Hethell wszystkiego dobrego co ci się może w życiu przytrafić i jeszcze lepszego, co ci się przydarzyć nie może Laughing Niom, wesołego wkraczania w kolejny rok życia. Jeszcze raz powtórzę za wokalistą Kuśki:
Cytat:Składam życzenia wszystkim, którzy mają urodziny w tym roku Big Grin
Wszystkiego najlepszego Hethell!Zdrowia, szczęścia i wszystkiego czego pragniesz.
Big Grin
Najlepszego Hethell! Big Grin
Spełnienia marzeń, zdrowia i szczęścia - wszystkiego naj Hethell Smile
Wszystkiego najlepszego Hethell Smile
Dużo szczęścia i radości, spełnienia marzeń, ogólnie wszystkiego najlepszego Hethell Smile.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31