I ja dołączam się do życzeń - najlepszego Warsadal

Wszystkiego najlepsiejszego warsadal!

I ja też składam życzenia. Nawet wszedłem specjalnie na specjalistyczną stronę z życzeniami (żeby wybrac cos madrego), ale że tam były propozycje typu
Cytat:Życzę Ci radosnego spotkania z samym sobą. Mam nadzieję, że czujesz, jak siła i radość wibrują w Tobie. Wyobrażam sobie, jak codziennie rozkoszujesz się wciągając na chwilę powietrze głęboko do płuc, jak energicznie i sprężyście wchodzisz po schodach. Życzę Ci, abyś rano i wieczorem oglądając swoje odbicie w lustrze mógł je obdarzyć szczerym uśmiechem.
postanowiłem z nich zrezygnować i... poprostu życzyć Ci wszystkiego najlepszego 8)
Wszystkiego najlepsiejszego warsadal, spelnienia marzen itp. itd.
i jeszcze jeden i jeszcze raz

Warsadal wszystkiego najlepszego i tam wogole czego chcesz xD
Jeszcze raz wszystkim dziękuję i, jako że juytro wyjeżdżam, to awansem wszystkiego dobrego dla Hethell ;)
Hethell wszystkiego dobrego co ci się może w życiu przytrafić i jeszcze lepszego, co ci się przydarzyć nie może

Niom, wesołego wkraczania w kolejny rok życia. Jeszcze raz powtórzę za wokalistą Kuśki:
Cytat:Składam życzenia wszystkim, którzy mają urodziny w tym roku
Wszystkiego najlepszego Hethell!Zdrowia, szczęścia i wszystkiego czego pragniesz.

Spełnienia marzeń, zdrowia i szczęścia - wszystkiego naj Hethell

Wszystkiego najlepszego Hethell

Dużo szczęścia i radości, spełnienia marzeń, ogólnie wszystkiego najlepszego Hethell

.