Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Urodziny...[w pierwszym poscie jest kalendarzyk]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Poniewaz ( poniewarz? kurwa nie pamitam, jak to si pisalo Embarrassed ) nie mam tyle czasu aby siedziec na forum, skladam zyczenia tym z Wrzesnia i - wiadzac ogholna tendencje - zyczenia dla -lilith-, bo ostatecznie fani gotyku to tez ludzie Laughing Najfajniejszego, co moze ci sie zdarzyc w tej nudzie wanej zyciem!
Huraaa! Jestem pierwszy! Smile
Wiecie co dzisiaj za dzień?
Dzisiaj urodziny obchodzi najukochańsza paskuda i wredota na całym forum-
A R I O N E K ! Smile Spełnienia marzeń, kochana Smile no i.. snów o Tahiti pełnych wulgarnego erotyzmu Smile
Wszystkiego dobrego Arion!
Sto lat!!!
Big Grin
Pewnie dzisiaj naszych życzeń Arion nie zobaczy, szkoda.
W każdym razie - wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń, wiele radości : ). Niech nam żyje sto lat! ; )
Kamael napisał(a):Pewnie dzisiaj naszych życzeń Arion nie zobaczy, szkoda.
No brakuje jej Smile ale już się odgrażała, że wróci, więc spokojnie, forumowicze, spokojnie Smile
Kamael napisał(a):Pewnie dzisiaj naszych życzeń Arion nie zobaczy, szkoda.
W każdym razie - wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń, wiele radości : ). Niech nam żyje sto lat! ; )

podpisuję się rękami i nogami
A więc najlepszego, Arion.
wszystkiego najlepszego Arion Smile
[style="życzenia"]spóźnione życzonka dla Arion[/style="życzenia"] Smile
Ja też się dołączam i choc nie dane mi jej było lepiej poznać, to zdaje sie na Waszą wiedze :> Arion najlepszego ;P
Oż fuck Crying or Very Sad (sasasasa Laughing )Ja głupi przegapiłem jej urodziny...
Musze do niej pognac z jakimś prezentem, pozdrowić od kogoś Wink ?
ja mam 18.10 Laughing
a ja 30.10 Laughing pozdrawiam wszystkich październikowców 8)
Poniewaz 13 - tego na pewno mnie nie bedzie na forum, skladam przedwczesne zyczenia Scully

JESTEM PIERWSZY!!! 8)
Spóźnione wszystkiego dobrego Arion...

:]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31