Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Urodziny...[w pierwszym poscie jest kalendarzyk]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Wszystkiego najlepszego dla modka Wink Oby się litował nad moimi postami Big Grin I nie miał problemów na forum jak i w życiu codziennym 8) NAJ!
Ja również życzę najlepszego... i dużo szczęścia w życiu prywatnym, zawodowym i w partii Wink
stay heavy!

ja życzę zagrania w ekranizacji "Hobbita" Big Grin

Kamael: Scully, widzę, że dobrze wiesz o czym marzę ;D.

Scully: Nie inaczej! ;>
Kamael napisał(a):Heh, ile życzeń Smile. Ajana, -lilith-, Adia, Miriam, Hethell - dziękuję bardzo Smile.
Nie ma za co xD Surprised
Jak to powiedział wokalista Kuśki Brothers: "Składam najserdeczniejsze życzenia tym, którzy mają urodziny w tym roku" Big Grin

Ja mam 18 lutego.

I jeszcze warsadalowi - zdrowia, szczęścia, pomarańczy, i niech ci kobieta każda na stole nago zatańczy. Angry

Kamael: edytuj posty.
Quostek: a z jakej czapki?
Tak, tak... Warsadalowi najlepszego również ja życzę - przede wszystkich szczęścia i radości ;].
Warsadalowi najlepszego- nie inaczej!
Wszystkiego naj Warsadal Wink Ja chce autograf Big Grin
:) Quostek, Kamael, Lech, Goldie, dzięki za życzenia ;) Miło, że pamiętaliście :]

EDIT: Tylko o co chodzi z tym autografem? ;D
Wszystkiego najlepszego warsadal Smile
warsadal napisał(a):Tylko o co chodzi z tym autografem? ;D

Nie rozdajesz autografów fanom? Laughing
Goldie napisał(a):
warsadal napisał(a):Tylko o co chodzi z tym autografem? ;D

Nie rozdajesz autografów fanom? :lol:
Nie wiedziałem, że takowych posiadm ;D
Dzięki Lilith ;)
Wszystkiego najlepszego warsadal!Życzę ci, żeby twoje życie było wspaniałe.
Wink
Ajana napisał(a):Wszystkiego najlepszego warsadal!Życzę ci, żeby twoje życie było wspaniałe.
:wink:
Aaaa, nie nadążam dziękować :P
To i ja pozycze najlepszego temu, ktory mi przebaczyl Wink Laughing

Szczerze, najlepsze zyczenia. Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31