Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: AlucarD I Slayerd na moderatorow ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Jako, ze na forum panuje ogromny syf to zdecydowalismy sie podac pod wasz glos nasza chora kandydature na modow Rolleyes . Glosujcie na nas a syf wzrosnie do niewyobrazalnych rozmiarow - napewno was nie zawidziemy. Ponizej prezentujemy nasz program, ktorego pierwowzorem byl program pewnej partii politycznej noszacej czerwono - biale krawaty ...

Dekalog Aluyerd ...

1. Pisanie normalnych postow = Ban
2. Nie bluzganie innych uzytkownikow = Ban
3. Wpisywanie mniej niz 20 postow dziennie = Ban
4. Nie zakladanie glupich tematow = Ban
5. Nie zakladanie tych samych tematow na kilku Forach tematycznych = Ban
6. Nie bluzganie modow = Ban
7. Nie wysylanie obrazliwych Pm do admina = Ban
8. Nie wychwalanie AlucarD'a jako bostwa forum = Ban
9. Nie wychwalanie Slayerd'a jako bostwa forum = Ban
10.Stosowanie sie do powyzszych zasad = Ban

Prosimy o wrzucanie waszych glosow do skrzynki wyborczej ale wybory i tak zostana sfalszowane a nasi przeciwnicy wyeliminowani ...

Dziekujemy ...
Razem z towarzyszem \\\ AlucarD /// 'em stwierdziliśmy że to forum potrzebuje takich jak my ponieważ:
- siedzimy tu bez względu na dzień, porę i ilość wypitych trunków;
- nie jesteśmy zbyt normalni, więc możemy czytać nawet najgłupsze posty;
- jesteśmy, piękni, młodzi i uroczy a to polepszy estetykę forum;

Narodzie jesteśmy z wami.
jestem za Rolleyes najbadziej przekonuje mnie punkt 11 i avatar AlucarDa

edit:
popieram wasz kandydature Angry
na moderatorów?! od razu na ADMINÓW!! tak, tak nie żartuje!
piekny dekalog ;d
Big Grin Na właścicieli sklepu i niech rozdają za darmo Big GrinBig GrinBig Grin
Popieram Was Smile tylko jeszcze obiecajcie codziennie darmową nalewkę dla każdego wyborcy Wink
Ciekawe, ciekawe... Z jednej strony chcecie żeby Was bluzgano (punkt 6), a z drugiej żeby "wychwalano jako bóstwo" (punkt 8 i 9)? Wink Big Grin
aXe Rose napisał(a):Popieram Was Smile tylko jeszcze obiecajcie codziennie darmową nalewkę dla każdego wyborcy Wink

Wiecie - macie to jak w banku ( juz nie takie rzeczy obiecywalem Laughing )
\\\ AlucarD /// napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Popieram Was Smile tylko jeszcze obiecajcie codziennie darmową nalewkę dla każdego wyborcy Wink

Wiecie - macie to jak w banku ( juz nie takie rzeczy obiecywalem Laughing )

Co więcej mamy już magazynek "Malina - Mocne" w litrowych butelkach co do rozdawania za darmo:
BĘDZIEMY NAWET DOPŁACAĆ ŻEBYŚCIE BRALI!!!

Cytat:8. Nie wychwalanie AlucarD'a jako bostwa forum = Ban
9. Nie wychwalanie Slayerd'a jako bostwa forum = Ban
Za nie wychwalanie w trzech kolejnych postach nie tylko ban ale:
Arrow wpierdol z dostawą do domu.

Anonymous

tak, ja chce takich modów, zaraz adminów Big Grin
fajny dekalog Wink
Widzę że 3 osoby były na nie...
Ale nieszkodzi, dowiemy się kto i wytłumaczymy co i jak.
Sposób tłumaczenia stara demokracja (jak sie nie podoba to do piwwniczki).

Szukamy też kogoś kto wskaże nam najlepszą lokalizację na nasz pomnik (złoty). Jak macie propozycje to piszcie.
Slayerd napisał(a):Widzę że 3 osoby były na nie...
Ale nieszkodzi, dowiemy się kto i wytłumaczymy co i jak.
Sposób tłumaczenia stara demokracja (jak sie nie podoba to do piwwniczki).

Szukamy też kogoś kto wskaże nam najlepszą lokalizację na nasz pomnik (złoty). Jak macie propozycje to piszcie.

Stalinowskie metody chłopaki stosujecie Big Grin Patrząc na wasze zachowanie wnioskuję że jesteście fanami niejakiego Łukaszenki. Trafiłem? Tongue
Ale popieram, takich moderatorów nam potrzeba. Zarzucicie tylko jakąś sensownę kiełbasę,eee..., wódeczkę wyborczą i macie mój głos Laughing
Co do pomnika to sugeruję zrzucić króla z kolumny zygmunta, i tak dość się tam już dziadek nastał, pora na coś nowego Big Grin
Tuomasss juz masz plusik, jeszcze dwa i flaszka "Kozackoje - ignistroje" dla ciebie.
Slayerd - rzeczywiscie butelka wina to za malo. Teraz rozdajemy wodke na nasz koszt ...
:p no popieram ..ja bede pisac zlosliwe uwagi i robic burdy .. w tym jestem dobra :p
mysle ze obranie nowych kandydatow na modow powinnismy oblac ..
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18