Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: AlucarD I Slayerd na moderatorow ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Najlepsze są tanie nalewki z Żabki Smile heh i jeszcze w dodatku jak wtedy wróciłem z Behemotha po nalewce wiśniowej, to dali mi chamskie kanapki z takimże dżemem.
Biedny aXe .... Sad

Darkness - Wyslalismy juz do ciebie cala ciezarowke Malina Mocne Big GrinBig GrinBig Grin

OGLOSZENIE - JAK KTOS WIE KTO ZAGLOSOWAL NA NIE TO PROSZE NA PM. MY SIE Z NASZYM GORYLEM DZEMIKIEM RESZTA ZAJMIEMY ... BOJCIE SIE NIEWIERNI.
\\\ AlucarD /// napisał(a):OGLOSZENIE - JAK KTOS WIE KTO ZAGLOSOWAL NA NIE TO PROSZE NA PM. MY SIE Z NASZYM GORYLEM DZEMIKIEM RESZTA ZAJMIEMY ... BOJCIE SIE NIEWIERNI.
Założę się, że to sprawka Żydo-Masono-Komuchów, którzy sfałszowali wyniki. Trzeba to rozgłosić wszystkim Wujom Smile
Wuju aXe, sądzisz, że oni nawet tutaj zapuścili swoje macki?! Jeśli to prawda to jesteśmy w poważnych tarapatach.
Popytam moich informatorów i dowiem się kto ył przeciwko \\\ AlucarD /// Slayerd.
Mam nadzieje TOWARZYSZE - sprawa musi zostac wyjasniona ... bezzwlocznie.

Anonymous

A teraz przyznawać się: kto głosował przeciwko?
I tak to wyjdzie na jaw.

\\\Alucard/// polej mi jeszcze tej wódeczki Angry
A Slayerd spraw więcej browarów Smile
DeMoN.|. napisał(a):A teraz przyznawać się: kto głosował przeciwko?
I tak to wyjdzie na jaw.

\\\Alucard/// polej mi jeszcze tej wódeczki Angry
A Slayerd spraw więcej browarów Smile
Demon, ja się zajmuję jedynie szlachetnymi trunkami jakimi są wina owocowe o cenie nie przekraczajacej 6pln. Ale jak nasz wyborca prosi o browary to już lecę do nocnego!!! Big Grin
Nie rzebym chciał jakoś wpłynąć na wynik twojego głosowania, ja chcę być po prostu miły... Angry [/url]
Slayerd, jak lecisz po piwo, to przytachaj ze dwie skrzynki dla mnie i Demona, będę bardzo wdzięczny, bo po tej ostatniej imprezie to mnie pieroński suszy Big Grin
Tuomasss napisał(a):Slayerd, jak lecisz po piwo, to przytachaj ze dwie skrzynki dla mnie i Demona, będę bardzo wdzięczny, bo po tej ostatniej imprezie to mnie pieroński suszy Big Grin
Już lecę po taczkę!!!
A jakiej marki mają być te browary? Jakieś konkrety czy wedle mojego uznania?
Wybierz sam. Zdam się na Twoje doświadczenie nabyte w drodze konsumpcji tego zacnego trunku.
Tuomasss napisał(a):Wybierz sam. Zdam się na Twoje doświadczenie nabyte w drodze konsumpcji tego zacnego trunku.
Warka Czerwona pasuje? (moje ulubione Laughing )
Gut ajdija Big Grin Byle nie strong, bo tej to akurat nie cierpię.

Jeśli chodzi o te psuje co głosowali przeciwko wam to się dobrze zamaskowali i trudno ich wykryć. Ale nie bójta żaby, moi naukowcy, którzy wcześniej opracowali wykrywacz żydo-płatków teraz pracują w pocie czoła nad wykrywaczem wrogów nowych modów. Prace postępują bardzo szybko. Następnei przystosujemy samobieżną wyrzutnię petard typu korsarz (tak jak poprzedno, bo konstrukcja się sprawdziła) do polowania na zdrajców. Będzie dobrze Wujowie!!!
Jeżeli uda ci sie uda wykryć spiskowców to dożywotnia dostawa piwa i miejsce w pierwszym rzędzie na egzekucji wyżej wymienionych fajfusów masz zapewnione...
Tylko spróbuj ich dostarczyć żywcem Wink bo egzekucja musi być, i to brutalna Wink
Mogę byc katem, mogę??? Proooszę... Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18