03-17-2005, 07:53 PM
03-17-2005, 08:01 PM
Jasne Acrid, ze mozesz sie napic z nami. Wkoncu niedlugo konczysz swoja dzialalnosc moda
Tuomasss wypijmy te osiem winek na dwoch

I jeszcze jedno. Ja slyszalem ze Pandora ma takie fantazje rozne wiec zastanowilbym sie nad pamietaniem ale to tak w offtopie ( dzis jade po stringi tylko nie "borsuk" ale "ryczaca mysz" ).
Wiecie co - nastepny wiec u mnie. Przyjechala do mnie ciezarowka pelnamirnoffa - delicious. Wiec powinno byc w miare wesolo - ja zapraszam do mnie.
Moi agenci juz namierzyli kilku ludzi "NA NIE" ale nie mamy dowodow. Mysle, ze 'lekkie' tortury powinny dac jakis efekt.

Tuomasss wypijmy te osiem winek na dwoch

I jeszcze jedno. Ja slyszalem ze Pandora ma takie fantazje rozne wiec zastanowilbym sie nad pamietaniem ale to tak w offtopie ( dzis jade po stringi tylko nie "borsuk" ale "ryczaca mysz" ).
Wiecie co - nastepny wiec u mnie. Przyjechala do mnie ciezarowka pelnamirnoffa - delicious. Wiec powinno byc w miare wesolo - ja zapraszam do mnie.
Moi agenci juz namierzyli kilku ludzi "NA NIE" ale nie mamy dowodow. Mysle, ze 'lekkie' tortury powinny dac jakis efekt.
03-17-2005, 08:09 PM
\\\ AlucarD /// napisał(a):Jasne Acrid, ze mozesz sie napic z nami. Wkoncu niedlugo konczysz swoja dzialalnosc moda
A co, chcecie mnie przekupic jakas piekna niewiasta?

03-17-2005, 08:12 PM
jestem ZA a nawet przeciw
szczegulnie gdy jeszce zaoferujecie jakies konferencje dla wyborcow ( z poczestunkiem oczywiscie) i zebrania, spotkania , narady itd
no to popieram

nobo sa plusy dodatnie i ujemne <wogule>

szczegulnie gdy jeszce zaoferujecie jakies konferencje dla wyborcow ( z poczestunkiem oczywiscie) i zebrania, spotkania , narady itd
no to popieram

nobo sa plusy dodatnie i ujemne <wogule>

Anonymous
03-17-2005, 08:54 PM
Tuomasss napisał(a):Ale, ale, panowie patrzcie: [otwiera duży plecak turystyczny, wyciąga osiem butelek wina KOMANDOS]. Najlepszy gatunek, prosto z monopolki koło sklepu Albert! Pijemy.Jeeeeeee :!: Strasznie mi posmakował ten "KOMANDOS"

\\\Alucard/// napisał(a):Tuomasss wypijmy te osiem winek na dwochnie możesz byc takim egoistą, Tuomasss napewno przy zakupie "KOMANDOSA" pomyślał o mnie, On mi to cudo przybliżył, dzięki Niemu poznałem ten wspaniały smak

\\\Alucard/// napisał(a):Wiecie co - nastepny wiec u mnie. Przyjechala do mnie ciezarowka pelnamirnoffa - delicious. Wiec powinno byc w miare wesolo - ja zapraszam do mnie.to pięknie z Twojej strony, już się nie mogę doczekać
HA I DOBRA WIADOMOŚĆ: POPATRZCIE NA GÓRĘ, NA STATYSTYKI

03-17-2005, 09:26 PM
Złapałem dzisiaj jednego Żyda u nas w szkole
akurat był w trakcie crackowania forum i modyfikowania wyników ankiety na naszą niekorzyść. Niestety. nie dożył końca wklepywania kodu 

Anonymous
03-18-2005, 12:03 PM
chwała Ci za to, masz tu "KOMANDOSA" i pijmy 

03-18-2005, 12:26 PM
Poparłam kandydature towarzysza Alukarda gdyż znam gościa bardzo dobrze jednak nie zmienia to faktu że moje poparcie nie wynika z samej sympati do kolegi a także z faktu iż wręcz przepadam za tanim winkim który obiecują uraczyć nas koledzy.A jak każdy wie "dobre winko nie jest złe"PEACE[/i][/b]
03-18-2005, 12:53 PM
Alukard na modelatora!!!!!!!!!!!!!!!!!no ba 

03-18-2005, 12:59 PM
Ach te moje wielbicielki. No ba 

...
To co chlopaki i dziewczyny - przyjmujemy Czarnaiwke na popi ... wiece ??

To co chlopaki i dziewczyny - przyjmujemy Czarnaiwke na popi ... wiece ??
Anonymous
03-18-2005, 01:23 PM
\\\ AlucarD /// napisał(a):To co chlopaki i dziewczyny - przyjmujemy Czarnaiwke na popi ... wiece ??pewnie, każdy przecież może się przyłączyć

[me:] bierze do ręki "KOMANDOSA" i podaje Czarniawce[/me]
03-18-2005, 02:16 PM
czarnaiwka napisał(a):Alukard na modelatora!!!!!!!!!!!!!!!!!no baCzuję się delikatnie pominięty...
A teraz zamawiam dostwę win "Mocarny Byk"!!! Nowy hit na wybory już się szkuje!!!
03-18-2005, 04:01 PM
Wiesz Slayerd, ze razem w tym siedzimy 

A tak apropos niedlugo kolejny wiec ... jusz szykuje moj kostiumik 8)

A tak apropos niedlugo kolejny wiec ... jusz szykuje moj kostiumik 8)
03-18-2005, 04:08 PM
Tuomasss napisał(a):Słoneczko, jak znowu mnie bedziesz rozbierać to chce to pamiętać
Zrobie zdjęcia i umieszcze je na forum

03-18-2005, 04:20 PM
Zdjęcia? :? hier_kommt_die_sonne, co Ty kombinujesz? Najpierw mnie molestujesz (masz szczęście, że już pełnoletni jestem
), a teraz chcesz robić zdjęcia? O co tu chodzi?
Niech mi ktoś da jeszcze wina, bo na trzeźwo to ja nie strzymam.
Aha, witam bardzo serdecznie Czarnaiwke [podaje flaszkę]. Pijmy na zdrowie i na pochybel skurywsynom!

Niech mi ktoś da jeszcze wina, bo na trzeźwo to ja nie strzymam.
Aha, witam bardzo serdecznie Czarnaiwke [podaje flaszkę]. Pijmy na zdrowie i na pochybel skurywsynom!