Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: AlucarD I Slayerd na moderatorow ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Ja mam tak dobrze, że na 10 stanów maksymalnego upicia 9 zwykle pamiętam Wink
Jasne Acrid, ze mozesz sie napic z nami. Wkoncu niedlugo konczysz swoja dzialalnosc moda Laughing

Tuomasss wypijmy te osiem winek na dwoch Big GrinBig Grin
I jeszcze jedno. Ja slyszalem ze Pandora ma takie fantazje rozne wiec zastanowilbym sie nad pamietaniem ale to tak w offtopie ( dzis jade po stringi tylko nie "borsuk" ale "ryczaca mysz" ).

Wiecie co - nastepny wiec u mnie. Przyjechala do mnie ciezarowka pelnamirnoffa - delicious. Wiec powinno byc w miare wesolo - ja zapraszam do mnie.

Moi agenci juz namierzyli kilku ludzi "NA NIE" ale nie mamy dowodow. Mysle, ze 'lekkie' tortury powinny dac jakis efekt.
\\\ AlucarD /// napisał(a):Jasne Acrid, ze mozesz sie napic z nami. Wkoncu niedlugo konczysz swoja dzialalnosc moda Laughing

A co, chcecie mnie przekupic jakas piekna niewiasta? Big Grin U la la Embarrassed
jestem ZA a nawet przeciw Big Grin
szczegulnie gdy jeszce zaoferujecie jakies konferencje dla wyborcow ( z poczestunkiem oczywiscie) i zebrania, spotkania , narady itd
no to popieram Angry Angry
nobo sa plusy dodatnie i ujemne <wogule> Laughing Angry

Anonymous

Tuomasss napisał(a):Ale, ale, panowie patrzcie: [otwiera duży plecak turystyczny, wyciąga osiem butelek wina KOMANDOS]. Najlepszy gatunek, prosto z monopolki koło sklepu Albert! Pijemy.
Jeeeeeee :!: Strasznie mi posmakował ten "KOMANDOS" Big Grin
\\\Alucard/// napisał(a):Tuomasss wypijmy te osiem winek na dwoch Big GrinBig Grin
nie możesz byc takim egoistą, Tuomasss napewno przy zakupie "KOMANDOSA" pomyślał o mnie, On mi to cudo przybliżył, dzięki Niemu poznałem ten wspaniały smak Big Grin
\\\Alucard/// napisał(a):Wiecie co - nastepny wiec u mnie. Przyjechala do mnie ciezarowka pelnamirnoffa - delicious. Wiec powinno byc w miare wesolo - ja zapraszam do mnie.
to pięknie z Twojej strony, już się nie mogę doczekać

HA I DOBRA WIADOMOŚĆ: POPATRZCIE NA GÓRĘ, NA STATYSTYKI Smile Angry
Złapałem dzisiaj jednego Żyda u nas w szkole Smile akurat był w trakcie crackowania forum i modyfikowania wyników ankiety na naszą niekorzyść. Niestety. nie dożył końca wklepywania kodu Tongue

Anonymous

chwała Ci za to, masz tu "KOMANDOSA" i pijmy Big Grin
Poparłam kandydature towarzysza Alukarda gdyż znam gościa bardzo dobrze jednak nie zmienia to faktu że moje poparcie nie wynika z samej sympati do kolegi a także z faktu iż wręcz przepadam za tanim winkim który obiecują uraczyć nas koledzy.A jak każdy wie "dobre winko nie jest złe"PEACE[/i][/b]
Alukard na modelatora!!!!!!!!!!!!!!!!!no ba Laughing
Ach te moje wielbicielki. No ba Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin ...

To co chlopaki i dziewczyny - przyjmujemy Czarnaiwke na popi ... wiece ??

Anonymous

\\\ AlucarD /// napisał(a):To co chlopaki i dziewczyny - przyjmujemy Czarnaiwke na popi ... wiece ??
pewnie, każdy przecież może się przyłączyć Smile (wystarczy zagłosować na "tak" Angry )
[me:] bierze do ręki "KOMANDOSA" i podaje Czarniawce[/me]
czarnaiwka napisał(a):Alukard na modelatora!!!!!!!!!!!!!!!!!no ba Laughing
Czuję się delikatnie pominięty...

A teraz zamawiam dostwę win "Mocarny Byk"!!! Nowy hit na wybory już się szkuje!!!
Wiesz Slayerd, ze razem w tym siedzimy Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
A tak apropos niedlugo kolejny wiec ... jusz szykuje moj kostiumik 8)
Tuomasss napisał(a):Słoneczko, jak znowu mnie bedziesz rozbierać to chce to pamiętać Big Grin

Zrobie zdjęcia i umieszcze je na forum Angry
Zdjęcia? :? hier_kommt_die_sonne, co Ty kombinujesz? Najpierw mnie molestujesz (masz szczęście, że już pełnoletni jestem Tongue ), a teraz chcesz robić zdjęcia? O co tu chodzi?
Niech mi ktoś da jeszcze wina, bo na trzeźwo to ja nie strzymam.

Aha, witam bardzo serdecznie Czarnaiwke [podaje flaszkę]. Pijmy na zdrowie i na pochybel skurywsynom!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18