03-30-2005, 06:28 AM
03-30-2005, 07:05 AM
Tuomasss, nie wiem, ja gdzieś tak po około 237 tez przestałąm liczyć...
Ale zbliża się jakis dowóz... Całą noc już pijemy w końcu, kończy się : P
AlucarD juz kostium kurczaka wkłada, więc zaczynamy część artystyczną!
Ale zbliża się jakis dowóz... Całą noc już pijemy w końcu, kończy się : P
AlucarD juz kostium kurczaka wkłada, więc zaczynamy część artystyczną!
03-30-2005, 07:20 AM
Ja się tym razem nie kleję do nikogo, bo Deathless tu nie ma... 

03-30-2005, 07:22 AM
A ja biegnę robić obsceniczne zdjęcia Tuomassowi :> Może jeszcze poczekam, ąz się abrdziej upije... a potem zamieszczę je w dziale 'MY'
Anonymous
03-30-2005, 07:54 AM
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Ale zbliża się jakis dowóz... Całą noc już pijemy w końcu, kończy się : P[me] wysiada z poobijanej i mającej powginaną karoserię cysterny 100 000 litrowej, wraca z Łańcuta z "Polmosu" ze spirytusem 95%[/me]
ha, nie wiem ile tam zostało, bo pić mi i Emmie sie chciało, ale jakieś 100 litrów będzie, to macie, podzielcie się... trochę to mocne ale jak się przystawicie to idzie
03-30-2005, 08:00 AM
aXe Rose napisał(a):Ja się tym razem nie kleję do nikogo, bo Deathless tu nie ma...
I słusznie

03-30-2005, 02:16 PM
1.
nie ze sie podobasz czy nie ..
tylko ze jestes blondyna
2.Demon kochanie ja juz jestem :p to kiedy znowu pijemy .. trzeba kacyka zapic ;P
DeMoN.|. napisał(a):no blondyn jestes w avarcie :pEmma napisał(a):Demon ale z ciebie blondi jest oszoszohęęęęę ?co?
nie ze sie podobasz czy nie ..
tylko ze jestes blondyna

2.Demon kochanie ja juz jestem :p to kiedy znowu pijemy .. trzeba kacyka zapic ;P
03-30-2005, 03:53 PM
czarnaiwka napisał(a):Ojej ludzie ale z was cieniasy kontener to dla was duzo????????????????dlamnie to dopiero rozgrzewka!!!!!!Slayard no widze że mamy marna konkurencjeAmatorzy amatorz... Ale chodź bo już tiry z wóda podjeżdrzają...

Anonymous
03-30-2005, 06:06 PM
Slayerd napisał(a):widać że Twój mózg już szwankuje pod wpływem alkoholu (cieńko)czarnaiwka napisał(a):Ojej ludzie ale z was cieniasy kontener to dla was duzo????????????????dlamnie to dopiero rozgrzewka!!!!!!Slayard no widze że mamy marna konkurencjeAmatorzy amatorz... Ale chodź bo już tiry z wóda podjeżdrzają...

03-30-2005, 08:43 PM
demon dobrze że już jesteś i co nam dobrego z tego Łańcuta przywiozłeś?????A jeżeli chodzi o mój móz to spoko nie sądzę aby alkochol mógł wpływać negatywnie na stan zdroria.Slayard ja rozumiem że masz mocną główke ale zdaj relacje kolegą z naszego melanżu niech też wiedzą co to znaczy prawdziwa imprezka!!!!!!!!!!!!
03-30-2005, 09:25 PM
demon tyle o tej wodce gadasz .. a gdzie winko .. przeciez wiesz ze ja za wodka nie ten ..
wiesz co luby zawiodles mnie .. zawiodles i to bardzo
wiesz co luby zawiodles mnie .. zawiodles i to bardzo

03-30-2005, 09:30 PM
Emma napisał(a):przeciez wiesz ze ja za wodka nie ten ..Nie wiesz, co dobre

03-30-2005, 09:32 PM
aXe Rose napisał(a):wiem co dobreEmma napisał(a):przeciez wiesz ze ja za wodka nie ten ..Nie wiesz, co dobre

03-30-2005, 09:49 PM
Hahaha [dumie wznosi flaszkę winka marki Granat(z zieloną nalepką)] dostałem włąsnie dla mnie i dla Słoneczka transport prosto z rozlewni
Stuff przyleciał czterema amerykańskimi herculesami, których armia Stanów Zjednoczonych użyczyła mi na podstawie sojuszniczej umowy zawartej między rozlewniami polskimi i amerykańskimi. Teraz dopiero zacznie się picie 

Anonymous
03-31-2005, 10:18 AM
czarnaiwka napisał(a):demon dobrze że już jesteś i co nam dobrego z tego Łańcuta przywiozłeś?????no w była cała [me]dumnie i z uniesioną głową wskazuje cysternę 100 000 litrową[/me] ale pić mi się chciało i zostało tam ok.100 litrów spirytusu 95%
Emma