Wlasciwie to wynik tego konkursu nie jest wiadomy. Po mojemu kazdy ma jakies swoje zdolnosci i taktyke. Mam tylko ogromna nadzieje ze ten konkurs nie podzieli naszej partii

Pewnie, że nie podzieli. Czy wspólne picie może dzielić?!

Chyba nie

. Nawet napewno

. Wiec kidy zaczynamy konkurs ?? Ale kazdy musi cos postawic - dac w zastaw. Ja daje od siebie kostium kurczaka, ktory jest dla mnie ogromnie wazna rzecza ...
Hmm, że nas jeszcze bardziej złączy, to jasne..
Ale co ja mam dać... z takich cennych rzeczy? Może mojego partnera w drużynie ? ;P
Ej, co jest?! Przestaje mi się to podobać. Konkurs w picu popieram, ale handle żywym towarem(szczególnie że dotyczy mnie) wcale mi nie odpowiada. Zresztą nie potrafię gotować, sprzątam marnie, a i na ochroniarza się nie nadają. Jakby mnie kto wygrał to marny by był ze mnie pożytek.

jak by Demon byl do wygrania to bym miala lepsza motywacje :p
ale on w jednej druzynie coz bede pic dla czystej niewinnej przyjemnosci
Mozemy wymieniac ludzi na alkohol. najmniej postow mial Acrid wiec on chyba pojdzie na pierwszy ogien
A co do handlem Tuomasss'em. Moze nie potrafisz gotowac, marnie sprzatasz itp. itd. etc. ale niezly z ciebie ziom

( jak to juz kilka kolezanek napisalo tutaj ).
Sloneczko jest pewne wygranej i robi wszystkim smaka na ciebie ale tak naprawde chce cie zachowac na wlasnosc.
Co do postu Emmy - juz wiemy kto porwal Demona.
Tylko co nasza kochana sz.p.a. forumowiczka robila z nim podczas jego nieobecnosci. tego juz chyba sie nie dowiemy

Alu co to za insynuacje? no prosze pana ? ;P jak tak mozna ? ja taka niewinna,cicha i spokojna
ja nikogo nie porwalam!
Jasne, my tam wiemy swoje, prawda \\\ AlucarD ///? A Demon się nie przyzna jak było naprawdę bo mu pewnie głupio, że tak się dał

A prawde i moral kazdy zna
No ba, no ba, no ba
Racja Tuomasss. Glupio byc wykorzystanym tak po pijaku

. Mam nadzieje, ze nie przykula naszego zaginionego jakimis kajdankami do kaloryfera albo gdzies indziej. Ciekawe czy Demon cos pamieta ??
Emma napisał(a):Alu co to za insynuacje? no prosze pana ? ;P jak tak mozna ? ja taka niewinna,cicha i spokojna ja nikogo nie porwalam!
Pseplasam

hock:. Wiem moja ty sz.a.p forumowiczko

. Kwintesencja stoickiego spokoju to wlasnie ty

. A porwanie Demona ?? No co ty - do glowy mi to nie przyszlo

Demon wez im wytlumacz bo ta ruska wodzitsu im zrobila kaszke z mozgu i nic do nich nie dociera
\\\ AlucarD ///napisał:
Cytat:Pseplasam . Wiem moja ty sz.a.p forumowiczko . Kwintesencja stoickiego spokoju to wlasnie ty .
no a moze nie ? patrzaj jaka jestem grzeczna
nie no... ja się przyznałem co robiłem... (przyniosłem Pandorce "zabawkę")
Emma robiliśmy coś razem ? bo ja sobie nie przypominam
\\\ Alucard ///: ktoś się pod Ciebie podszywa :?
ma nick \\\Alucard// /
DeMoN.|. napisał(a):nie no... ja się przyznałem co robiłem... (przyniosłem Pandorce "zabawkę")
Emma robiliśmy coś razem ? bo ja sobie nie przypominam
\\\ Alucard ///: ktoś się pod Ciebie podszywa :?
ma nick \\\Alucard// /
No po pijaku trudno cos pamietac chyba, ze rzeczywiscie do niczego nie doszlo i tylko cwiczyliscie picie

.
Jakiego rodzaju zabawke przyniosles Pandorze - sprzet do tortur nowy moze

??
A co do goscia, ktory sie pode mnie podszywal to byl Billy ( anarchman, pingwin, sid ) - podszywal sie takze pod deathless

. Ale nic - sprawa sie juz wyjasnila a co najwazniejsze pojawili sie bogowie tego forum, Admini, ktorzy zrobili porzadek w trzech ostatnich dzialach

( moga tez one byc moderowane ).
P.S - moze zrobimy popijawe na Gadu Gadu - Konferencja ?? Ale w sumie lepiej zrobic to tutaj

Popijawa przez gg? hmmm, niezłe nawet. Jakby co to mój numer jest w tej nieszczęsnej bazie kontaktowej jakby kto chciał to pisać

Proszę jedank od razu zaznaczać że chodzi o picie
Możemy opić Powórt Królów (adminów) na Forum

I to, że dostałem wczoraj płytkę KATa

Z tej okazji stawiam każdemu po dobrej cytrynowej nalewce!!!