Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: AlucarD I Slayerd na moderatorow ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Ale tym razem to Demon sie przebierze za kaczke ja za koguta i bedziemy ciebie gonic Big Grin. Szykuj sie Pandora ... Grrrr

P.S - Mamy nowego czlonka w sztabie. Witaj Emma. Pij ile chcesz i co chcesz tylko nie ruszaj paliwa rakie ... bimbru Tuomasss'a Big Grin
Pomóż nam szukać Demona, bo się kaś stracił.
DEMON!!! HEEEEJ, JESTEŚ TAM???
Ej, a może się w kiblu zatrzasnął? Pójdę sprawdzić...
Hmm, ni ma :? Dziwne.
Emma, łapaj tu komandosa(coby Ci w gardle nie zaschło od wołania) i chodź z nami szukać. No, a potem biba na całego, i doniosę jeszcze tego bimbru, no i wina, co wujek pędzi. Też dobry stuff, ale już nie takl mocny.

Ej, \\\AcluraD/// mój bimber to nei paliwo rakietowe :!: , jak już to służy do czyszczenia silników naszych desantowców.
\\\ AlucarD /// napisał(a):Szykuj sie Pandora ... Grrrr

To za co mam się przebrać? Wink Big Grin
Narazie samo ptactwo jak widzialem. Za szczurofretke mozesz sie przebrac. Tak mysle, ze jakies gryzonie sie przydadza na wiecu. Ale narazie trza znalezc naszego kumpla Demona. Bo bez niego nici z przebieranek Big Grin <bierze Komandosa - wypija polowe>.

DEMON STARY - GDZIES TY JEST. W kiblu siedzial dosc czesto ale go tam nie ma jak powiedzial Tuomasss. Ja szukalem pod kaloryferem gdzie lezal nasz kumpel od bimbru ale go tam nie bylo :/. <bierze Komandosa - wypija reszte>

DEMON - WHER AR JU Question Crying or Very Sad Question Crying or Very Sad
komandosem nie pogardze :p a Demona chetnie z wami poszukam spije go potem i wykorzystam :p
Emma napisał(a):komandosem nie pogardze :p a Demona chetnie z wami poszukam spije go potem i wykorzystam :p

Celem tej akcji jest ratowanie Demona, a nie zaspokoajanie Twoich potrzeb Big Grin

Aha, znalazłem przebranie krokodyla, może być? Gadów jeszcze nie mamy.
Łooo, mam pomysł[wyciąga z kostiumu flaszkę JackA Daniels'A i bierze porządnego łyka] poszukam w maluchu co stoi na placu. Istnieje jeszcze możliwość, że Demon w poszukiwaniu napojów procentowych udał się przez gumno do sąsiedniej wsi... Rzućmy okiem...
oj tam :] bedzie milo :p
a ja moge sie za pegaza przebrac ?
CO SIĘ DZIEJE?! Nadal nie ma Demona, aXe'a też gdzieś wcięło... Question To zatacza coraz szersze kręgi... czuję grozę...
a mnie nie dopadna mam wtyki
Pandora napisał(a):CO SIĘ DZIEJE?! Nadal nie ma Demona, aXe'a też gdzieś wcięło... Question To zatacza coraz szersze kręgi... czuję grozę...

Moze oni razem ... no wiecie ... tego Laughing

Moim zdaniem Demon rzeczywiscie wyemigrowal w poszukiwaniu napojow procentowych Big Grin - Jak zwykle Tuomasss dobrze prawi ... Wodki mu ( tak moiwl Demon Crying or Very Sad ) ...
dalam na tak...niech im bedzie Laughing Laughing Laughing
To skoro juz tu jestes Metallgirl to sie z nami napijesz Big Grin. Dla wszystkicgh starczy bo Demona nie ma Big Grin. Mozesz tez pomoc w poszukiwaniach jego i aXe Rose, ktorzy sie zgubili Crying or Very Sad
bardzo chetnie,a kto stawia?bo jak ja to nie dziekuje Laughing Big Grin Rolleyes
Cytat:DEMON - WHER AR JU
CZego się drzesz?!
My tu sobie z demonem zrobiliśmy konkurs w piciu wina (moja głowa). On jeszcze śpi pod stołem, daj mu odpocząć wychlał 8 litrowych malinówek... Ja dziewięć a poterm światło zgasło... Jak dotrzeźwiejemy to wpadniemy na kolejny wiec wyborczy... <szuka soku z ogórków>

Anonymous

Kochani wróciłem :!:
[me] mówi z dumnie uniesioną i jakże skacowaną głową, w prawej ręce trzyma za szyję pewnego delikwenta, a w lewej butelkę KOMANDOSA i popija co chwilę[me/]

Moją nieobecność spowodował konkurs w piciu ze Slayerd'em (tak mi się wydaje), a później dorwałem tego [me] rzuca delikwenta pod nogi Pandory[me/]
To napewno szpieg, który głosował przeciw naszym kandydatom. [me] Pandora: zrób cos z tym pozerskim śmieciem[me/]

Emma: już możemy zabawić się [me] podaje Emmie Komandosa [me/]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18