Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: AlucarD I Slayerd na moderatorow ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Ja ideę w pełni popieram. Ale sie będzie działo, jak już zostaniecie tymi modami....
Pandora napisał(a):Mogę byc katem, mogę??? Proooszę... Wink
A masz odpowiedni zestaw przyżądów?
Slayerd napisał(a):
Pandora napisał(a):Mogę byc katem, mogę??? Proooszę... Wink
A masz odpowiedni zestaw przyżądów?

O to Ty się już nie martw... Wink
Wlasnie wrocilem z konferencji. Pandora - masz wielkie sznse zostac tym katem. Tylko wiesz - egzekucje nie moga byc nudne i musza sie podobac widowni. Nie moze takze zabraknac ... krwwwwwwiiiiiiiiiiiiiii Big Grin. Spiskowcy powinni umierac w cierpieniach i powoli - niech wiedza, ze nie zartujemy.

P.S - Dla kazdego Wuja, ktory ma jakies info na temat zdrajcow dozywotni dowoz browcow wybranej marki pod dom ( moga to byc takze wina oczywiscie ).

Anonymous

Slayerd napisał(a):Nie rzebym chciał jakoś wpłynąć na wynik twojego głosowania, ja chcę być po prostu miły... Angry
i ta nie wpłyniesz Big Grin już dawno zagłosowałem oczywiście na tak Smile
a co do browarków to Warki Czerwone w zupełności zaspokoją me pragnienie Wink

SŁAWA WÓJOM Angry
\\\ AlucarD /// napisał(a):Wlasnie wrocilem z konferencji. Pandora - masz wielkie sznse zostac tym katem. Tylko wiesz - egzekucje nie moga byc nudne i musza sie podobac widowni.

Nie ma sprawy. Jakieś specjalne życzenia? Wink
Cytat:Nie ma sprawy. Jakieś specjalne życzenia?
Krwawo!!! A cierpieć oni muszą długo i baaardzo boleśnie... Angry
Slayerd napisał(a):
SiD napisał(a):eeeeeeeee. ja głosuje na ciastka, umieście je w ankiecie Laughing
lupie ciastka
dla wyborców wszystko!!!
A jaki smak szacowny Pan preferuje?
moze byc eklerka Laughing

Anonymous

Slayerd napisał(a):
Cytat:Nie ma sprawy. Jakieś specjalne życzenia?
Krwawo!!! A cierpieć oni muszą długo i baaardzo boleśnie... Angry
zgadzam się, ale najpierw trzeba ich dorwać :!:
WÓJE DO ROBOTY :!:

Slayerd spraw mi i Tuomasss'owi jeszcze po kilka Wareczek Wink
DeMoN.|. napisał(a):Slayerd spraw mi i Tuomasss'owi jeszcze po kilka Wareczek Wink

Dis is wery gut ajdija.

Jeśli chodzi o egzekucje to muszą być baaaardzo długie, coby się całą skrzynkę browaru zdążyło poróżnić. Sugeruję powolne obrywanie poszczególnych części ciała Big Grin Najpierw paznokcie, potem kawałki palców, dłoń itd Angry A jakbyśmy to puścili w tv to jeszcze kasy się dorobimy, wyobrażacie sobie jaką takie rijality szoł będzie miało oglądalność Big Grin
Będziemy mieć władzę, kape i kasę, czego chcieć więcej Tongue
Dobrze, dobrze.
Teraz poczekamy kiedy to się stanie:]]]
Ale Wy okrutni jesteście... Be.
A tam zaraz okrutni. Szaleni owszem, ale żeby zaraz okrutni Wink Big Grin
Tuomasss napisał(a):A tam zaraz okrutni. Szaleni owszem, ale żeby zaraz okrutni Wink Big Grin

Jednakże w tym przypadku jedno przekłada sie na drugie Big Grin

No a wracając do tematu, macie zmaiar wprowadzić w życie jakieś konkretne działania?
Trzeba działać zdecydowanie, albowiem Slayerd i Alucard to namiestnicy naszego Czarnego Pana 8)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18