Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: AlucarD I Slayerd na moderatorow ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Najlepszy był moment jak AlucarD wszedł w samych majtkach na stół, przegonił stamtąd Tuomasssa po czym zapytał, kto się odważy zdjąć te Jego majtki Big Grin
[sic!] a ja już tego nie pamiętam Crying or Very Sad A ten motyw jak \\\ AlucarD /// założył kostium kurczaka i gonił wokół stołu Demona krzycząc, że jest Kurczakiem zesłanym przez Boga w celu oczyszczenia świata z całego plugastwa też był mocny. W pewnej chwili się aż wystraszyłem, szczególnie jak Kurczak, czyli \\\ AlucarD /// poślizgnął się na tym wylanym bimbrze i wyrżnął w futrynę. Szkoda trochę tego bimbru, bo był przedniej jakości,a le cóż, zarza się.
aXe Rose napisał(a):Najlepszy był moment jak AlucarD wszedł w samych majtkach na stół, przegonił stamtąd Tuomasssa

Tuomasss: no to już przynajmniej wiemy, skąd się wziąłeś pod tym kaloryferem Laughing
Szczerze mówiąc ja też nie za wiele pamiętam... było tyle nie pić... Confusedhock:

Anonymous

Tuomasss: ten "komandos" toż to szatan wcielony, mocne jak pieron, ale dobre :!: Ja chce jeszcze Big Grin

\\\Alucard///: ah Ty kurczaku, przez Ciebie nogi mnie dziś bolą, tyle mnie goniłeś, chyba z 1000 m. wkoło stołu, na którym pierw tańczył Tuomasss, a później Ty. Tylko dzięki temu wylanemu bimbrowi i futrynie zdołałem Ci uciec.
(obiegałem się jak nigdy i to jeszcze po pijaku)

Hmmm, a co ja robiłem ze Slayerd'em pod stołem Question bo mi się chyba film urwał....
A wiem, sączyliśmy piwa Lech już chyba 2 zgrzewkę Angry

Zapomnieliście jak hier_kommt_die_sonne zaczęła szaleć ? Najpierw spokojnie piła z nami Smirnoffa i przepijała moim „komandosem” a poźniej już tylko piła z gwinta, to Ona rozebrała Tuomasss'a i kazała mu tańczyć na stole Wink

Co do aXe Rose i Pandory: ostro było Big Grin

I więcej chyba nie pamiętam, a dziś strasznie mnie boli głowa i oczywiście nogi Big Grin
Skad ja do cholery wytrzasnalem ten kostium ??

A tak w sumie to wdaje mi sie, ze to nie byla moja jedyna akcja. Cos mi tam przeswituje ze robilismy tez zawodu w piciu. Do finalu doszedl Tuomasss oraz Pandora ( no byli w sumie jedynymi startujacymi bo reszta juz nie mogla chodzic ).

I jeszcze raz sie pyatm - co do zarcia mam zamowic ??
A ktoś pamięta co ja robiłem bo obudziłem się jakieś 20 kilometrów od miejsca wiecu wyborczego z siarofrutem w dłoni...
Może mnie ktos uświadomi? Będe wdzięczny i dorzyce skrzynkę piwa

Cytat:I jeszcze raz sie pyatm - co do zarcia mam zamowic ??
Jak to co?? Ogórki, grzybki (halucyny Angry ), śledzika i PALUSZKI!!!
Heh... pewno lepiej dla mnie, że nie pamiętam, co ja tam z Pandorą robiłem...
DeMoN.|. napisał(a):Zapomnieliście jak hier_kommt_die_sonne zaczęła szaleć ? Najpierw spokojnie piła z nami Smirnoffa i przepijała moim „komandosem” a poźniej już tylko piła z gwinta, to Ona rozebrała Tuomasss'a i kazała mu tańczyć na stole Wink

Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed

Anonymous

\\\Alucard/// napisał(a):Skad ja do cholery wytrzasnalem ten kostium ??
ja nie wiem, ale wiem że mnie w nim goniłeś

Cytat:I jeszcze raz sie pyatm - co do zarcia mam zamowic ??
pizze, paluszki, ogórki, chrupki, coś słodkiego itd...
Slayerd napisał(a):A ktoś pamięta co ja robiłem bo obudziłem się jakieś 20 kilometrów od miejsca wiecu wyborczego z siarofrutem w dłoni...
Może mnie ktos uświadomi? Będe wdzięczny i dorzyce skrzynkę piwa
Myślałeś, że jesteś policjantem z drogówki, ukradłeś malucha stojącego na podwórku i pojechałeś łapać pijanych kierowców z "komandosem" w ręku, ale co dalej robiłeś to nie wiem Big Grin
Slayerd - Demon dobrze mowi. Tylko, ze ja bylem z toba w tym maluchu. Pojechalismy do sklepu ze smiesznymi rzeczami i kupilismy kostium ptaka ( dla mnie ) i stringi typu "borsuk" dla Tuomasss'a - ale Hier_Kommt_Die_Sone miala ucieche z tych majtek Rolleyes .

Ale kostiumek fajny mialem co nie ?? Big Grin
Ciiii...
No, kostium mi sie podobał bardzo....
A modka to na orgie niezaprosicie? Pfi,.. Question
aXe Rose napisał(a):Heh... pewno lepiej dla mnie, że nie pamiętam, co ja tam z Pandorą robiłem...

Nie martw się, ja też nie pamiętam Laughing Cóz, w sumie chyba trudo się dziwić...
Acrid napisał(a):A modka to na orgie niezaprosicie? Pfi,.. Question
A głosowałeś na tak?
To hier_kommt_die_sonne mnie rozebrała ?!?!? A to bestia Big Grin
Ale, ale, panowie patrzcie: [otwiera duży plecak turystyczny, wyciąga osiem butelek wina KOMANDOS]. Najlepszy gatunek, prosto z monopolki koło sklepu Albert! Pijemy.
Słoneczko, jak znowu mnie bedziesz rozbierać to chce to pamiętać Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18